240kcal15min0
Porcijų:3Ingredientų:11
| 140 g | Agurkai (su žievele) |
| 150 g | Morkos |
| 200 g | Mangai |
| 100 g | Pomidorai Raudonieji |
| 60 g | Anakardžių riešutai |
| 20 g | Kalendra (šviežia) |
| 100 g | Laimo citrina |
| 30 g | Sojų padažas Tamari |
| 10 g | Rudasis cukrus |
| 10 g | Česnakai |
| 3 g | Aštrūs čili pipirai Cayenne |
| 1 | Į dubenį sudėti supjaustytą pailgomis juostelėmis agurką, morką, mangą, pomidorą. Suberti susmulkintus anakardžių riešutus ir sukapotą šviežią kalendrą. |
| 2 | Padažas: laimo citrinos sultis sumaišyti su sojų padažu, cukrumi, kapotu česnaku ir čili pipirų prieskoniai. |
| 3 | Viską gerai išmaišyti. Patiekti su papildoma laimo citrina. |