490kcal50min2
Porcijų:4Ingredientų:9
500 g | Pupelės Juodosios |
100 g | Raudonasis svogūnas |
30 g | Česnakai |
40 g | Citrinos sultys (šviežios) |
30 g | Petražolės (šviežia) |
25 g | Karis (milteliai) |
8 g | Juodieji pipirai |
15 g | Aštrūs čili pipirai Cayenne |
12 g | Druska |
1 | Pupeles užmerkti mažiausiai 4 valandom. Aš dažniausiai užmerkiu iš vakaro. |
2 | Perinktas ir perplautas pupeles sudėti į puodą, užpilti vandeniu (1cm viršaus nei pupelės). Verdant, jeigu pradeda trūkti, galima įpilti vandens. |
3 | Jau pavirus į pupeles sudėti trintą česnaką ir smulkiai pjaustytus svogūnus. |
4 | Pabaigoje sudėti prieskonius ir išspausti citriną, dar kelias minutes palaikyti uždengtame puode. |
5 | Skanu valgyti su šviežiu avokadu, taip sušvelninamas aštrumas. |