244kcal5min0
Porcijų:1Ingredientų:5
| 140 g | Cukinijos |
| 15 g | Gražgarstė Rukola (šviežia) |
| 20 g | Sūris, netikras |
| 15 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
| 4 g | Druska |
| 1 | Plonais griežinėliais supjaustyti cukiniją ir išdėlioti gražiai lėkštėj. |
| 2 | Nuplautą ir nusausintą gražgarstę (rukolą) truputį saujoje pamaigyti. Pjaustyti nereikia, tiesiog paplėšyti keletą kartų saujoje visus lapelius. Taip atsiskleidžia jos aromatas. |
| 3 | Su bulvių skustuku papjaustyti ant viršaus sūrio. Galima jo naudot kiek norima, aš dedu labai mažai tik dėl pačio skonio. |
| 4 | Pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir druska. |
| 5 | Skanauti ir mėgautis! |