244kcal5min0
Porcijų:1Ingredientų:5
140 g | Cukinijos |
15 g | Gražgarstė Rukola (šviežia) |
20 g | Sūris, netikras |
15 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
4 g | Druska |
1 | Plonais griežinėliais supjaustyti cukiniją ir išdėlioti gražiai lėkštėj. |
2 | Nuplautą ir nusausintą gražgarstę (rukolą) truputį saujoje pamaigyti. Pjaustyti nereikia, tiesiog paplėšyti keletą kartų saujoje visus lapelius. Taip atsiskleidžia jos aromatas. |
3 | Su bulvių skustuku papjaustyti ant viršaus sūrio. Galima jo naudot kiek norima, aš dedu labai mažai tik dėl pačio skonio. |
4 | Pašlakstyti alyvuogių aliejumi ir druska. |
5 | Skanauti ir mėgautis! |