516kcal10min0
Porcijų:1Ingredientų:11
| 30 g | Špinatai (švieži) |
| 30 g | Gražgarstė Rukola (šviežia) |
| 30 g | Rėžiukai (švieži) |
| 40 g | Kopūstas Raudonasis |
| 25 g | Brokoliai |
| 80 g | Morkos |
| 80 g | Agurkai (su žievele) |
| 20 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
| 25 g | Citrinos sultys (šviežios) |
| 150 g | Avokadai |
| 3 g | Druska |
| 1 | Sutarkuokite arba plonai su peiliu supjaustykite raudonąjį kopūstą. Morkas supjaustykite su bulvių skulstuku plonomis juostelėmis. Likusias daržoves kubeliais. |
| 2 | Sudėti viską į indą, užpilkite citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, druskos. Viską gerai išmaišykite. |
| 3 | Ant viršaus girežinėliais pjaustytą avokadą ir dar truputį druskos ir skanaus! |