367kcal15min0
Porcijų:3Ingredientų:10
| 525 g | Kiaulienos nugarinė (be kaulo) |
| 310 g | Mangai |
| 30 g | Rėžiukai (švieži) |
| 15 g | Kmynai |
| 15 g | Mairūnas |
| 20 g | Bazilikas (šviežias) |
| 15 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
| 100 g | Balzamiko actas |
| 10 g | Juodieji pipirai |
| 10 g | Druska |
| 1 | Ištrinkite mėsos gabalą aliejumi su druska ir prieskoniais prieš kelias valandas. Leiskite truputi susigerti. Naudoti pusę prieskonių, kita dalis keliaus padažui. Kepti orkaitėje įjungus grilinį rėžimą iki 25min. |
| 2 | Blenderyje sumalkite mangą, prieskonius ir kartu balzamiko actą su šaukšteliu alyvuogių aliejumi. |
| 3 | Lėkštėje pirmiausia pilti padažą, ant viršaus iškeptą ir papjaustytą mėsą. Papuošti šviežiais rėžiukais. |