204kcal5min0
Porcijų:3Ingredientų:9
210 g | Bulvės (su lupena) |
150 g | Rėžiukai (švieži) |
150 g | Porai |
20 g | Juodieji pipirai |
10 g | Kumino sėklos |
10 g | Mairūnas |
8 g | Druska |
30 g | Kokosų aliejus |
400 g | Vanduo |
1 | Į gilesnę keptuvę įpilti aliejaus ir vos vos pakepinti supjaustytus porus. |
2 | Į tą pačia keptuvę dėti smulkiai pjaustytas ir nuplautas bulves su lupenom. Užpilti vandens ir palaukti kol užvirs. |
3 | Sudėti prieskonius ir pavirti penkias minutes. Prieš pabaigą sudėti rėžiukus. Truputi pasilikti papuošimui. |
4 | Sriuba iš viso turi virti apie 15min. Pabaigoje su blenderiu sumalti iki vientisos masės. |
5 | Serviruoti į lėkštę su šviežiais rėžiukais. Skanu ir su papildomu šaukšteliu jogurto. |