• 3.8gBaltymų
  • 41gAngliavandenių
  • 1.1gRiebalų
  • 19gCukraus
  • 0gCholesterolio

Morkų ir kurkumos kokteilis

Skanios, gaivios ir spalvingos sultys. Primenančios Pietryčių Azijos virtuvę ir jų netikėtus skonio derinius..
Porcijų: 3

Ingredientai

500 g Morkos
30 g Ciberžolė Kurkuma
200 g Agurkai (su žievele)
250 g Obuoliai (su žievele)
100 g Citrina (be žievelės)
100 g Salierai
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Visus vaisius ir daržoves perleisti pro sulčiaspaudę.
2 Į sultis įdėti šaukštą ciberžolės ir gerai išmaišyti.

Maistinė vertė

Energija 168kcal
Angliavandeniai 41g
Baltymai 3.8g
Riebalai 1.1g
Cukrus 19g
Maistinės skaidulos 11g
Fruktozė 6.6g
Gliukozė 3.7g
Maltozė 6.7mg
Krakmolas 3g
Sacharozė 8g
Vanduo 345g
Galaktozė 0.2g
Pelenai 3.1g
Alfa Karotinas 5.8mg
Beta Karotinas 14mg
Likopenas 1.7µg
Vitaminas A 28115iu
Vitaminas A (RAE) 1.4mg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 34mg
Vitaminas E 1.9mg
Vitaminas K 45µg
Kriptoksantinas 33µg
Betainas 1.8mg
Cholinas 30mg
Folatas 57µg
Folatas (DFE) 57µg
Maistinis folatas 57µg
Niacinas 2.1mg
Pantoteno rūgštis 0.9mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 24µg
Gama tokoferolis 92µg
Liuteinas + zeaksantinas 0.6mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.3mg
Fluoras 9.5µg
Geležis 6.6mg
Magnis 60mg
Manganas 2.3mg
Fosforas 0.1g
Kalis 1.1g
Selenas 0.6µg
Natris 0.1g
Cinkas 1.1mg
Glutamo rūgštis 0.9g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.2g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.2g
Histidinas 97mg
Proline 0.2g
Serinas 0.1g
Asparto rūgštis 0.6g
Izoleucinas 0.2g
Leucinas 0.3g
Lizinas 0.2g
Metioninas 54mg
Fenilalaninas 0.2g
Treoninas 0.4g
Triptofanas 44mg
Tirozinas 0.1g
Valinas 0.2g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.3g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 92mg
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 0.4g
Trans riebalai 5.6mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 5.6mg
Fitosterolis 21mg
0.2637