• 7.8gBaltymų
  • 18gAngliavandenių
  • 11gRiebalų
  • 3.3gCukraus
  • 0gCholesterolio

Cukinijos ir brokolių trinta sriuba

Vegetariška daržovių sriuba patiks mažiem ir dideliem.
Porcijų: 2

Ingredientai

200 g Brokoliai
200 g Cukinijos
50 g Svogūnas
20 g Jogurtas Graikiškas (neriebus 0.39%)
20 g Kokosų aliejus
350 g Vanduo
20 g Juodieji pipirai
10 g Druska
Kepimo/virimo trukmė:7min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Gilioj keptuvės pakepinti ant aliejaus svogūną.
2 Sudėti pjaustytas daržoves ir užpilti vandens. Kai užvirs vanduo 5 virti minutes. Pagardinti prieskoniais.
3 Sriubą sutriname trintuvu. Paskaniname jogurtu.

Maistinė vertė

Energija 183kcal
Angliavandeniai 18g
Baltymai 7.8g
Riebalai 11g
Cukrus 3.3g
Maistinės skaidulos 6.5g
Fruktozė 1.2g
Gliukozė 1.1g
Laktozė 0.5g
Maltozė 0.2g
Sacharozė 0.3g
Vanduo 390g
Galaktozė 85mg
Pelenai 7.6g
Alfa Karotinas 26µg
Beta Karotinas 0.4mg
Likopenas 2µg
Retinolis 0.1µg
Vitaminas A 1168iu
Vitaminas A (RAE) 59µg
Vitaminas B12 0.1µg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 0.1g
Vitaminas E 0.9mg
Vitaminas K 0.1mg
Kriptoksantinas 3.5µg
Betainas 1.1mg
Cholinas 23mg
Folatas 91µg
Folatas (DFE) 85µg
Maistinis folatas 91µg
Niacinas 1.5mg
Pantoteno rūgštis 1.1mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 70µg
Delta tokoferolis 18µg
Gama tokoferolis 0.8mg
Liuteinas + zeaksantinas 1.4mg
Tiaminas 0.1mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.3mg
Fluoras 3.5µg
Geležis 2.6mg
Magnis 78mg
Manganas 1.7mg
Fosforas 0.2g
Kalis 1g
Selenas 4.5µg
Natris 2g
Cinkas 1.5mg
Glutamo rūgštis 1g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.4g
Cistinas 73mg
Glicinas 0.2g
Histidinas 0.1g
Proline 0.3g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 0.8g
Izoleucinas 0.2g
Leucinas 0.4g
Lizinas 0.3g
Metioninas 89mg
Fenilalaninas 0.3g
Treoninas 0.2g
Triptofanas 65mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 8.5g
Cholesterolis 0.5mg
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 0.8g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 0.5g
Trans riebalai 3.4mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 2.7mg
Fitosterolis 18mg
0.0999