• 19gBaltymų
  • 68gAngliavandenių
  • 17gRiebalų
  • 6.8gCukraus
  • 0gCholesterolio

Makaronų salotos

Porcijų: 1

Ingredientai

80 g Makaronai
30 g Paprika Raudonoji (saldi)
30 g Pomidorai Raudonieji
30 g Agurkai (su žievele)
3 g Aštrūs čili pipirai Cayenne
20 g Salotos Sėjamosios (žalios)
20 g Sūris Parmezanas (kietasis)
10 g Balzamiko actas
10 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
3 g Druska
Kepimo/virimo trukmė:8min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Makaronus išvirti pagal instrukciją.
2 Daržoves supjaustyti ir sumaišyti su išvirtais makaronais. Užpilti acto ir aliejaus, bet pagardinti prieskoniais.
3 Pabarstyti truputį kietuoju sūriu. Voilà!

Maistinė vertė

Energija 504kcal
Angliavandeniai 68g
Baltymai 19g
Riebalai 17g
Cukrus 6.8g
Maistinės skaidulos 4.8g
Fruktozė 2.3g
Gliukozė 2.1g
Maltozė 1.6g
Krakmolas 50g
Sacharozė 0.4g
Vanduo 125g
Pelenai 5.7g
Alfa Karotinas 40µg
Beta Karotinas 2.2mg
Likopenas 0.8mg
Retinolis 40µg
Vitaminas A 4106iu
Vitaminas A (RAE) 0.2mg
Vitaminas B12 0.2µg
Vitaminas B6 0.3mg
Vitaminas C 47mg
Vitaminas D 3.8iu
Vitaminas E 3.2mg
Vitaminas K 43µg
Kriptoksantinas 0.3mg
Betainas 0.1mg
Cholinas 13mg
Folatas 47µg
Folatas (DFE) 47µg
Maistinis folatas 47µg
Niacinas 2.3mg
Pantoteno rūgštis 0.7mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 72µg
Delta tokoferolis 7µg
Gama tokoferolis 1mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.8mg
Tiaminas 0.1mg
Kalcis 0.3g
Varis 0.3mg
Fluoras 1µg
Geležis 2mg
Magnis 70mg
Manganas 1mg
Fosforas 0.3g
Kalis 0.5g
Selenas 55µg
Natris 1.5g
Cinkas 2mg
Glutamo rūgštis 5.6g
Alaninas 0.6g
Argininas 0.7g
Cistinas 0.3g
Glicinas 0.5g
Histidinas 0.5g
Proline 2.1g
Serinas 0.9g
Asparto rūgštis 1.1g
Izoleucinas 0.8g
Leucinas 1.5g
Lizinas 0.9g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 1g
Treoninas 0.7g
Triptofanas 0.3g
Tirozinas 0.6g
Valinas 1g
Sočiųjų riebalų rūgštys 5g
Cholesterolis 14mg
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 9g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 1.9g
Fitosterolis 38mg
0.1225