• 13gBaltymų
  • 61gAngliavandenių
  • 9.3gRiebalų
  • 15gCukraus
  • 0gCholesterolio

Avižinė su granatais

Porcijų: 1

Ingredientai

60 g Avižos
20 g Vanduo
80 g Granatai
5 g Agavų sirupas
10 g Aguonos
Gaminimo trukmė:8min

Gaminimas

1 Avižas užpilti karštu vandeniu ir uždengti. Palaukti kol išbrinks penkias minutes.
2 Per tą laiką, galima išsilukštenti granatą.
Tai labai lengva padaryti dubenyje su vandeniu, greitai išsilukštena ir sultys netrykšta ant rūbų :)
3 Kai avižos sugers visą vandenį pabarstyti aguonų sėklomis, pasaldinti trupučiu agavų sirupu ir sudėti išlukštentas granatų sėklytes.

Maistinė vertė

Energija 368kcal
Angliavandeniai 61g
Baltymai 13g
Riebalai 9.3g
Cukrus 15g
Maistinės skaidulos 12g
Fruktozė 2.8g
Gliukozė 0.7g
Sacharozė 0.2g
Vanduo 89g
Pelenai 2.1g
Beta Karotinas 4.7µg
Vitaminas A 7.8iu
Vitaminas A (RAE) 0.4µg
Vitaminas B6 0.2mg
Vitaminas C 9.1mg
Vitaminas E 0.7mg
Vitaminas K 14µg
Betainas 90µg
Cholinas 7.6mg
Folatas 74µg
Folatas (DFE) 74µg
Maistinis folatas 74µg
Niacinas 0.9mg
Pantoteno rūgštis 1.1mg
Riboflavinas 0.1mg
Beta tokoferolis 0.8mg
Delta tokoferolis 23µg
Gama tokoferolis 0.9mg
Tiaminas 0.6mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.7mg
Geležis 4.1mg
Magnis 0.2g
Manganas 3.7mg
Fosforas 0.4g
Kalis 0.5g
Selenas 1.4µg
Natris 6.8mg
Cinkas 3.5mg
Glutamo rūgštis 2.7g
Alaninas 0.6g
Argininas 0.9g
Cistinas 0.3g
Glicinas 0.6g
Histidinas 0.3g
Proline 0.8g
Serinas 0.5g
Asparto rūgštis 1.1g
Izoleucinas 0.5g
Leucinas 0.9g
Lizinas 0.5g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.6g
Treoninas 0.4g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.4g
Valinas 0.7g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.3g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 2g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 4.4g
Kampesterolis 3.7mg
Beta-sitosterolis 14mg
Stigmasterolis 0.7mg
0.0886