• 40gBaltymų
  • 7.6gAngliavandenių
  • 12gRiebalų
  • 1.2gCukraus
  • 0.1gCholesterolio

Lašiša su brokoliais

Porcijų: 2

Ingredientai

380 g Lašiša Atlantinė (žalia)
120 g Brokoliai
20 g Laimo citrina
8 g Juodieji pipirai
10 g Druska
Kepimo/virimo trukmė:15min
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Lašišą įtrinti druska ir pipirais. Idealu tai atlikti valandą prieš pašaunant į orkaitę.
2 Ant kepimo popieriaus sudėti lašišos gabaliukus ir truputį pašlakstyti laimo citrina. Kepti 220 temperatūroje.
3 Per tą laiką išsivirti brokolius vandenyje. Aš verdu iki trijų minučių, kad dar liktų truputį traškūs.

Maistinė vertė

Energija 303kcal
Angliavandeniai 7.6g
Baltymai 40g
Riebalai 12g
Cukrus 1.2g
Maistinės skaidulos 2.9g
Fruktozė 0.4g
Gliukozė 0.3g
Laktozė 0.1g
Maltozė 0.1g
Sacharozė 61mg
Vanduo 193g
Galaktozė 6mg
Pelenai 11g
Alfa Karotinas 15µg
Beta Karotinas 0.2mg
Likopenas 0.8µg
Retinolis 23µg
Vitaminas A 477iu
Vitaminas A (RAE) 43µg
Vitaminas B12 5.7µg
Vitaminas B6 1.7mg
Vitaminas C 56mg
Vitaminas E 0.5mg
Vitaminas K 68µg
Kriptoksantinas 1.6µg
Betainas 0.4mg
Cholinas 12mg
Folatas 87µg
Folatas (DFE) 87µg
Maistinis folatas 87µg
Niacinas 15mg
Pantoteno rūgštis 3.6mg
Riboflavinas 0.8mg
Beta tokoferolis 6µg
Gama tokoferolis 0.4mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.9mg
Tiaminas 0.5mg
Kalcis 73mg
Varis 0.6mg
Fluoras 1.5µg
Geležis 2.4mg
Magnis 75mg
Manganas 0.7mg
Fosforas 0.4g
Kalis 1.2g
Selenas 70µg
Natris 2g
Cinkas 1.5mg
Glutamo rūgštis 6g
Alaninas 2.4g
Argininas 2.4g
Cistinas 0.4g
Glicinas 1.9g
Histidinas 1.2g
Proline 1.5g
Serinas 1.6g
Asparto rūgštis 4.1g
Izoleucinas 1.8g
Leucinas 3.2g
Lizinas 3.6g
Metioninas 1.1g
Fenilalaninas 1.6g
Treoninas 1.7g
Triptofanas 0.4g
Tirozinas 1.3g
Valinas 2g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.9g
Cholesterolis 0.1g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 4g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 4.9g
Fitosterolis 3.7mg
0.0878