• 49gBaltymų
  • 40gAngliavandenių
  • 17gRiebalų
  • 5.3gCukraus
  • 0.1gCholesterolio

Pipirinis steikas

Svarbiausia neperkepti mėsos.
Porcijų: 1

Ingredientai

180 g Jautienos nugarinė
15 g Rozmarinas (šviežias)
160 g Brokoliai
20 g Aštrūs čili pipirai Cayenne
25 g Laimo citrina
8 g Druska
20 g Juodieji pipirai
Kepimo/virimo trukmė:10min
Gaminimo trukmė:8min

Gaminimas

1 Į verdantį puodą sudėti brokolius ir pavirti 4 minutes.
2 Jautieną įtrinti pipirais ir druska. Geriausia tai atlikti prieš kelias valandas.
3 Ant gerai įkaitintos keptuvės pakepinti labai trumpai mėsą. Čia priklausys ar mėgstate jautienos didkepsnį su krauju ar be.
4 Valgyti su virtais brokoliais ir šviežiu rozmarinu.

Maistinė vertė

Energija 471kcal
Angliavandeniai 40g
Baltymai 49g
Riebalai 17g
Cukrus 5.3g
Maistinės skaidulos 17g
Fruktozė 1.1g
Gliukozė 0.8g
Laktozė 0.3g
Maltozė 0.3g
Krakmolas 0g
Sacharozė 0.2g
Vanduo 306g
Galaktozė 30mg
Pelenai 14g
Alfa Karotinas 42µg
Beta Karotinas 5mg
Likopenas 4µg
Vitaminas A 9879iu
Vitaminas A (RAE) 0.5mg
Vitaminas B12 1.8µg
Vitaminas B6 2mg
Vitaminas C 0.2g
Vitaminas E 8.1mg
Vitaminas K 0.2mg
Kriptoksantinas 1.3mg
Betainas 26mg
Cholinas 0.2g
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 0.2mg
Niacinas 16mg
Pantoteno rūgštis 2.5mg
Riboflavinas 0.6mg
Beta tokoferolis 16µg
Delta tokoferolis 0g
Gama tokoferolis 1.6mg
Liuteinas + zeaksantinas 5mg
Tiaminas 0.3mg
Kalcis 0.3g
Varis 0.6mg
Fluoras 7µg
Geležis 8.7mg
Magnis 0.2g
Manganas 3.5mg
Fosforas 0.6g
Kalis 1.9g
Selenas 56µg
Natris 3.3g
Cinkas 8.8mg
Glutamo rūgštis 7.2g
Alaninas 2.7g
Argininas 3g
Cistinas 0.6g
Glicinas 2.7g
Histidinas 1.4g
Proline 2.4g
Serinas 1.9g
Asparto rūgštis 4.5g
Hidroksiprolinas 0.4g
Izoleucinas 2g
Leucinas 3.6g
Lizinas 3.7g
Metioninas 1.1g
Fenilalaninas 1.9g
Treoninas 1.8g
Triptofanas 0.3g
Tirozinas 1.5g
Valinas 2.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 5.8g
Cholesterolis 0.1g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 5.6g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 2.6g
Fitosterolis 42mg
0.0846