• 8.3gBaltymų
  • 65gAngliavandenių
  • 2.5gRiebalų
  • 11gCukraus
  • 0gCholesterolio

Vegetariška paprika

Porcijų: 3

Ingredientai

260 g Paprika Raudonoji (saldi)
180 g Ryžiai Rudieji
60 g Morkos
30 g Svogūnas
50 g Pomidorai, saulėje džiovinti
12 g Druska
8 g Juodieji pipirai
Kepimo/virimo trukmė:20min
Gaminimo trukmė:20min

Gaminimas

1 Pakepinti ant keptuvės svogūnus, sutarkuotas morkas, supjaustytus pomidorus ir tuo pat metu išvirti ryžius.
2 Apkeptą masę sumaišyti su išvirtais ryžiais.
3 Tada sudėti viską i išskobtas paprikas. Įvynioti į foliją ir pašauti 220 laipsnių į orkaitę.

Maistinė vertė

Energija 305kcal
Angliavandeniai 65g
Baltymai 8.3g
Riebalai 2.5g
Cukrus 11g
Maistinės skaidulos 7.2g
Fruktozė 2.3g
Gliukozė 2g
Laktozė 2mg
Krakmolas 0.3g
Sacharozė 0.8g
Vanduo 117g
Galaktozė 4mg
Pelenai 7.6g
Alfa Karotinas 0.7mg
Beta Karotinas 3.2mg
Likopenas 7.7mg
Vitaminas A 6215iu
Vitaminas A (RAE) 0.3mg
Vitaminas B6 0.7mg
Vitaminas C 0.1g
Vitaminas E 1.5mg
Vitaminas K 18µg
Kriptoksantinas 0.4mg
Betainas 0.4mg
Cholinas 25mg
Folatas 70µg
Folatas (DFE) 67µg
Maistinis folatas 70µg
Niacinas 5.2mg
Pantoteno rūgštis 1.6mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 45µg
Delta tokoferolis 8.7µg
Gama tokoferolis 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.3mg
Tiaminas 0.4mg
Kalcis 66mg
Varis 0.5mg
Fluoras 1.6µg
Geležis 3.3mg
Magnis 0.1g
Manganas 3mg
Fosforas 0.3g
Kalis 1g
Selenas 1µg
Natris 1.6g
Cinkas 1.9mg
Glutamo rūgštis 2.1g
Alaninas 0.4g
Argininas 0.5g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.3g
Serinas 0.4g
Asparto rūgštis 1.1g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.3g
Metioninas 0.1g
Fenilalaninas 0.4g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 90mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.5g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 0.7g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 0.9g
Fitosterolis 2.5mg
0.1450