• 15gBaltymų
  • 79gAngliavandenių
  • 11gRiebalų
  • 18gCukraus
  • 0gCholesterolio

Avižinė košė su braškėm ir bananais

Porcijų: 1

Ingredientai

60 g Avižos
40 g Vanduo
20 g Čija sėklos (Chia)
110 g Braškės
100 g Bananai
Gaminimo trukmė:6min

Gaminimas

1 Avižas užpilti karštu vandeniu ir palaikyti keletą minučių uždengus, kad išbrinktų.
2 Per tą laiką susipjaustyti vaisius kokie yra šalia.

Maistinė vertė

Energija 455kcal
Angliavandeniai 79g
Baltymai 15g
Riebalai 11g
Cukrus 18g
Maistinės skaidulos 18g
Fruktozė 7.5g
Gliukozė 7.2g
Maltozė 10mg
Krakmolas 5.4g
Sacharozė 2.9g
Vanduo 221g
Pelenai 3.3g
Alfa Karotinas 25µg
Beta Karotinas 34µg
Vitaminas A 88iu
Vitaminas A (RAE) 4.1µg
Vitaminas B6 0.5mg
Vitaminas C 74mg
Vitaminas E 0.5mg
Vitaminas K 2.2µg
Betainas 0.3mg
Cholinas 16mg
Folatas 90µg
Folatas (DFE) 80µg
Maistinis folatas 90µg
Niacinas 3.4mg
Pantoteno rūgštis 1.3mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 11µg
Delta tokoferolis 21µg
Gama tokoferolis 0.1mg
Liuteinas + zeaksantinas 51µg
Tiaminas 0.6mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.7mg
Fluoras 6.4µg
Geležis 5.1mg
Magnis 0.2g
Manganas 4.2mg
Fosforas 0.5g
Kalis 0.9g
Selenas 12µg
Natris 7.3mg
Cinkas 3.6mg
Glutamo rūgštis 3.2g
Alaninas 0.8g
Argininas 1.2g
Cistinas 0.3g
Glicinas 0.8g
Histidinas 0.4g
Proline 0.8g
Serinas 0.7g
Asparto rūgštis 1.5g
Izoleucinas 0.6g
Leucinas 1.2g
Lizinas 0.7g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.8g
Treoninas 0.5g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.5g
Valinas 0.8g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.5g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 1.8g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 6.5g
Trans riebalai 28mg
Fitosterolis 29mg
0.0849