• 19gBaltymų
  • 26gAngliavandenių
  • 39gRiebalų
  • 4.1gCukraus
  • 0gCholesterolio

Salotos su lašiša

Porcijų: 1

Ingredientai

60 g Lašiša Rūkyta
110 g Salotos Sėjamosios (žalios)
40 g Avinžirniai Garbanzo pupelės (konservuotos)
90 g Avokadai
40 g Cukinijos
35 g Agurkai (be žievelės)
15 g Citrinos sultys (šviežios)
20 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
5 g Aštrūs čili pipirai Cayenne
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Salotų lapus, cukiniją, agurką ir avokadą supjaustyti kaip kam patinka.
2 Viską sudėti į dubenį ir užpilti keletą šaukštų alyvuogių aliejaus, citrinos sulčių bei pagardinti Cayenne pipirais.

Maistinė vertė

Energija 501kcal
Angliavandeniai 26g
Baltymai 19g
Riebalai 39g
Cukrus 4.1g
Maistinės skaidulos 12g
Fruktozė 1g
Gliukozė 0.8g
Krakmolas 0.1g
Sacharozė 0.1g
Vanduo 325g
Galaktozė 72mg
Pelenai 5g
Alfa Karotinas 24µg
Beta Karotinas 6.1mg
Retinolis 16µg
Vitaminas A 10642iu
Vitaminas A (RAE) 0.5mg
Vitaminas B12 1.8µg
Vitaminas B6 0.8mg
Vitaminas C 42mg
Vitaminas D 411iu
Vitaminas D3 10µg
Vitaminas D (D2 + D3) 10µg
Vitaminas E 7.3mg
Vitaminas K 0.2mg
Kriptoksantinas 0.3mg
Betainas 0.9mg
Cholinas 87mg
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 0.2mg
Niacinas 5.8mg
Pantoteno rūgštis 2.2mg
Riboflavinas 0.4mg
Beta tokoferolis 58µg
Delta tokoferolis 40µg
Gama tokoferolis 0.9mg
Liuteinas + zeaksantinas 2.8mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 98mg
Varis 0.5mg
Fluoras 0.4µg
Geležis 3.3mg
Magnis 88mg
Manganas 1mg
Fosforas 0.3g
Kalis 1.2g
Selenas 22µg
Natris 0.5g
Cinkas 1.8mg
Glutamo rūgštis 2.8g
Alaninas 1g
Argininas 1.1g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.8g
Histidinas 0.5g
Proline 0.7g
Serinas 0.8g
Asparto rūgštis 2g
Izoleucinas 0.8g
Leucinas 1.4g
Lizinas 1.5g
Metioninas 0.4g
Fenilalaninas 0.8g
Treoninas 0.7g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.5g
Valinas 0.9g
Sočiųjų riebalų rūgštys 5.5g
Cholesterolis 14mg
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 25g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 5.3g
Kampesterolis 4.5mg
Beta-sitosterolis 68mg
Fitosterolis 90mg
Stigmasterolis 1.8mg
0.3645