• 18gBaltymų
  • 95gAngliavandenių
  • 5.9gRiebalų
  • 18gCukraus
  • 0gCholesterolio

Avižinė košė su ananasais ir greipfrutų sultimis

Porcijų: 1

Ingredientai

80 g Avižos
20 g Goji uogos (džiovintos)
90 g Ananasai
200 g Greipfrutai Raudonieji
Gaminimo trukmė:15min

Gaminimas

1 Avižas kartu su goji uogomis užpilti karštu vandeniu ir uždengti, kad išbringtų.
2 Susipjaustyti ananasą, bei išsispausti sultis iš greipfruktų.
3 Jei gu norisi saldumo, galima agavų sirupo ar medaus pagardinti.

Maistinė vertė

Energija 486kcal
Angliavandeniai 95g
Baltymai 18g
Riebalai 5.9g
Cukrus 18g
Maistinės skaidulos 15g
Fruktozė 1.9g
Gliukozė 1.6g
Sacharozė 5.4g
Vanduo 269g
Pelenai 2.3g
Beta Karotinas 32µg
Vitaminas A 5935iu
Vitaminas A (RAE) 29µg
Vitaminas B6 0.3mg
Vitaminas C 0.1g
Vitaminas E 18µg
Vitaminas K 0.9µg
Betainas 90µg
Cholinas 5mg
Folatas 79µg
Folatas (DFE) 79µg
Maistinis folatas 79µg
Niacinas 1.6mg
Pantoteno rūgštis 1.8mg
Riboflavinas 0.2mg
Tiaminas 0.8mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.7mg
Geležis 5.6mg
Magnis 0.2g
Manganas 4.8mg
Fosforas 0.4g
Kalis 0.7g
Selenas 2µg
Natris 62mg
Cinkas 3.4mg
Glutamo rūgštis 3.6g
Alaninas 0.9g
Argininas 1.2g
Cistinas 0.4g
Glicinas 0.8g
Histidinas 0.4g
Proline 1.1g
Serinas 0.8g
Asparto rūgštis 1.8g
Izoleucinas 0.6g
Leucinas 1.2g
Lizinas 0.7g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.9g
Treoninas 0.6g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.5g
Valinas 0.9g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 1.8g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 2.1g
Fitosterolis 5.4mg
0.1135