• 12gBaltymų
  • 32gAngliavandenių
  • 25gRiebalų
  • 6gCukraus
  • 0gCholesterolio

Kale čipsai

Sveikuoliški ir tobuli čipsiukai vakare žiūrint kokį filmą..
Porcijų: 2

Ingredientai

450 g Lapinis kopūstas Kale
40 g Citrinos sultys (šviežios)
12 g Druska
30 g Česnako milteliai
45 g Migdolų aliejus
Kepimo/virimo trukmė:15min
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Nuplaukite lapinį kopūstą, nupjaukite stiebus ir suplėšykite į mažesnius gabalėlius.
2 Į dubenį sudėkite kopūstą ir kitus ingredientus. Gerai viską tarpusavyje išmaišykite.
3 Viską dėkite ant kepimo popieriaus ir kepkite ant 220 temperatūros tol kol lapai pasidarys traškūs.

Maistinė vertė

Energija 363kcal
Angliavandeniai 32g
Baltymai 12g
Riebalai 25g
Cukrus 6g
Maistinės skaidulos 9.5g
Fruktozė 0.3g
Gliukozė 0.2g
Sacharozė 0.4g
Vanduo 209g
Pelenai 11g
Alfa Karotinas 0.1mg
Beta Karotinas 13mg
Vitaminas A 22479iu
Vitaminas A (RAE) 1.1mg
Vitaminas B6 0.9mg
Vitaminas C 0.3g
Vitaminas E 12mg
Vitaminas K 1.6mg
Kriptoksantinas 0.2mg
Betainas 0.9mg
Cholinas 13mg
Folatas 0.3mg
Folatas (DFE) 0.3mg
Maistinis folatas 0.3mg
Niacinas 2.4mg
Pantoteno rūgštis 0.3mg
Riboflavinas 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 18mg
Tiaminas 0.3mg
Kalcis 0.4g
Varis 3.5mg
Fluoras 0.1µg
Geležis 4.2mg
Magnis 0.1g
Manganas 1.6mg
Fosforas 0.3g
Kalis 1.3g
Selenas 5.9µg
Natris 2.4g
Cinkas 1.7mg
Glutamo rūgštis 0.5g
Alaninas 73mg
Argininas 0.5g
Cistinas 38mg
Glicinas 79mg
Histidinas 39mg
Proline 0.2g
Serinas 76mg
Asparto rūgštis 0.3g
Izoleucinas 62mg
Leucinas 0.1g
Lizinas 0.1g
Metioninas 17mg
Fenilalaninas 79mg
Treoninas 56mg
Triptofanas 18mg
Tirozinas 67mg
Valinas 0.1g
Sočiųjų riebalų rūgštys 2.1g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 16g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 4.7g
Fitosterolis 61mg
0.1054