• 6.7gBaltymų
  • 62gAngliavandenių
  • 0.8gRiebalų
  • 6.8gCukraus
  • 0gCholesterolio

Vegetariški sušiai

Porcijų: 1

Ingredientai

60 g Ryžiai Sušiams (kibūs)
7 g Jūros dumbliai Sušiams (lapai)
20 g Liucernų sėklos (daigintos)
110 g Morkos
90 g Agurkai (su žievele)
Kepimo/virimo trukmė:8min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Ryžius išverdame pagal instrukciją. Susipjaustome daržoves šiaudeliais.
2 Jūros dumblų lapus ištepame jau išvirtais ryžiais. Dedame juostelę agurko ir juostelę morkos. Ant viršaus daigintų liucernos daigų. Susukume į vientisą tūtelę.
3 Paprastai sušius palaikau šaldytuve iki pusvalandžio. Tik tada pjaustau kelių centimetrų gabalėliais.
4 Valgyti su imbieru, sojos padažu ir wasabi.

Maistinė vertė

Energija 280kcal
Angliavandeniai 62g
Baltymai 6.7g
Riebalai 0.8g
Cukrus 6.8g
Maistinės skaidulos 3.9g
Fruktozė 1.4g
Gliukozė 1.3g
Maltozė 9mg
Krakmolas 2.3g
Sacharozė 4g
Vanduo 215g
Pelenai 2.1g
Alfa Karotinas 3.8mg
Beta Karotinas 9.4mg
Likopenas 1.1µg
Vitaminas A 18845iu
Vitaminas A (RAE) 0.9mg
Vitaminas B6 0.3mg
Vitaminas C 13mg
Vitaminas E 0.8mg
Vitaminas K 35µg
Kriptoksantinas 25µg
Betainas 0.6mg
Cholinas 19mg
Folatas 48µg
Folatas (DFE) 48µg
Maistinis folatas 48µg
Niacinas 2.3mg
Pantoteno rūgštis 1.5mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 20µg
Gama tokoferolis 27µg
Liuteinas + zeaksantinas 0.3mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 64mg
Varis 0.3mg
Fluoras 4.2µg
Geležis 1.4mg
Magnis 44mg
Manganas 1mg
Fosforas 0.1g
Kalis 0.6g
Selenas 0.3µg
Natris 83mg
Cinkas 1.4mg
Glutamo rūgštis 1.4g
Alaninas 0.4g
Argininas 0.5g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.3g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 0.6g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.3g
Metioninas 0.1g
Fenilalaninas 0.3g
Treoninas 0.4g
Triptofanas 66mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.2g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 0.1g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 0.3g
Fitosterolis 13mg
0.2113