399kcal15min0
Porcijų:1Ingredientų:11
| 175 g | Tilapija |
| 30 g | Raudonasis svogūnas |
| 20 g | Česnakai |
| 45 g | Morkos |
| 60 g | Pomidorai Raudonieji |
| 65 g | Bulvės Batatas (saldžiosios) |
| 45 g | Cukinijos (mažosios) |
| 5 g | Druska |
| 14 g | Pipirai Jalapeno |
| 9 g | Citrinos sultys (šviežios) |
| 10 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
| 1 | Žuvį pabarstyti druska ir citrinos sultimis. |
| 2 | Daržoves supjaustyti mažesniais gabelėliais ir pagardinti prieskoniais, išspausti česnaką. |
| 3 | Dėt ant kepimo popieriaus ir pašlakstyti truputį aliejaus. Kepti orkaitėje 220 laipsnių temperatūroje. |
| 4 | Pagardinti šviežiais prieskoniais. |