• 40gBaltymų
  • 32gAngliavandenių
  • 14gRiebalų
  • 8.7gCukraus
  • 0.1gCholesterolio

Tilapija su daržovėmis

Porcijų: 1

Ingredientai

175 g Tilapija
30 g Raudonasis svogūnas
20 g Česnakai
45 g Morkos
60 g Pomidorai Raudonieji
65 g Bulvės Batatas (saldžiosios)
45 g Cukinijos (mažosios)
5 g Druska
14 g Pipirai Jalapeno
9 g Citrinos sultys (šviežios)
10 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
Kepimo/virimo trukmė:20min
Gaminimo trukmė:15min

Gaminimas

1 Žuvį pabarstyti druska ir citrinos sultimis.
2 Daržoves supjaustyti mažesniais gabelėliais ir pagardinti prieskoniais, išspausti česnaką.
3 Dėt ant kepimo popieriaus ir pašlakstyti truputį aliejaus. Kepti orkaitėje 220 laipsnių temperatūroje.
4 Pagardinti šviežiais prieskoniais.

Maistinė vertė

Energija 399kcal
Angliavandeniai 32g
Baltymai 40g
Riebalai 14g
Cukrus 8.7g
Maistinės skaidulos 5.8g
Fruktozė 2.4g
Gliukozė 2.5g
Krakmolas 8.9g
Sacharozė 3.6g
Vanduo 385g
Pelenai 9g
Alfa Karotinas 1.6mg
Beta Karotinas 9.6mg
Likopenas 1.5mg
Vitaminas A 17613iu
Vitaminas A (RAE) 0.9mg
Vitaminas B12 3.5µg
Vitaminas B6 0.9mg
Vitaminas C 56mg
Vitaminas D 217iu
Vitaminas D3 5.3µg
Vitaminas D (D2 + D3) 5.3µg
Vitaminas E 3.5mg
Vitaminas K 23µg
Kriptoksantinas 15µg
Betainas 38mg
Cholinas 98mg
Folatas 88µg
Folatas (DFE) 88µg
Maistinis folatas 88µg
Niacinas 8.7mg
Pantoteno rūgštis 1.9mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 52µg
Delta tokoferolis 1.4µg
Gama tokoferolis 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.3mg
Tiaminas 0.3mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.4mg
Fluoras 3µg
Geležis 2.5mg
Magnis 0.1g
Manganas 0.8mg
Fosforas 0.4g
Kalis 1.4g
Selenas 77µg
Natris 2.1g
Cinkas 1.7mg
Glutamo rūgštis 6.5g
Alaninas 2.3g
Argininas 2.5g
Cistinas 0.5g
Glicinas 2g
Histidinas 0.9g
Proline 1.5g
Serinas 1.6g
Asparto rūgštis 4.7g
Izoleucinas 1.8g
Leucinas 3.1g
Lizinas 3.4g
Metioninas 1.1g
Fenilalaninas 1.6g
Treoninas 1.9g
Triptofanas 0.4g
Tirozinas 1.3g
Valinas 1.9g
Sočiųjų riebalų rūgštys 2.5g
Cholesterolis 88mg
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 8.2g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 1.9g
Fitosterolis 39mg
0.2050