• 8.3gBaltymų
  • 17gAngliavandenių
  • 21gRiebalų
  • 5.1gCukraus
  • 0gCholesterolio

Žiediniai kopūstai paprastai

Porcijų: 1

Ingredientai

210 g Žiediniai kopūstai
20 g Sojų padažas Tamari
20 g Sezamų aliejus
10 g Actas Obuolių
10 g Kalendra (šviežia)
5 g Druska
Kepimo/virimo trukmė:20min
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Nuplautą ir pasmulkintą žiedinį kopūstą įtrinti padažu iš Tamari, aliejaus, acto ir druskos.
2 Kepti ant kepimo opieriaus orkaitėje ant 180 laipsnių.
3 Prieš pateikiant pagardinti smulkinta kalendra.

Maistinė vertė

Energija 271kcal
Angliavandeniai 17g
Baltymai 8.3g
Riebalai 21g
Cukrus 5.1g
Maistinės skaidulos 5.4g
Fruktozė 2.1g
Gliukozė 2g
Vanduo 217g
Pelenai 12g
Alfa Karotinas 3.1µg
Beta Karotinas 0.3mg
Vitaminas A 585iu
Vitaminas A (RAE) 29µg
Vitaminas B6 0.5mg
Vitaminas C 0.2g
Vitaminas E 0.6mg
Vitaminas K 0.2mg
Kriptoksantinas 18µg
Cholinas 0.1g
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 0.2mg
Niacinas 2.9mg
Pantoteno rūgštis 1.5mg
Riboflavinas 0.3mg
Gama tokoferolis 0.4mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.2mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.3mg
Fluoras 2.2µg
Geležis 5.6mg
Magnis 0.1g
Manganas 1.1mg
Fosforas 0.2g
Kalis 1.1g
Selenas 5.2µg
Natris 3.1g
Cinkas 1.1mg
Glutamo rūgštis 1g
Alaninas 0.4g
Argininas 0.3g
Cistinas 63mg
Glicinas 0.2g
Histidinas 0.2g
Proline 0.3g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 0.5g
Izoleucinas 0.2g
Leucinas 0.4g
Lizinas 0.6g
Metioninas 75mg
Fenilalaninas 0.2g
Treoninas 0.2g
Triptofanas 78mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 3.1g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 8.2g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 8.4g
Fitosterolis 0.2g
0.1721