424kcal25min1
Porcijų:1Ingredientų:13
| 95 g | Tunas (žalias) |
| 8 g | Sezamų sėklos |
| 10 g | Sezamų aliejus |
| 12 g | Raudonasis svogūnas |
| 10 g | Česnakai |
| 40 g | Pomidorai Raudonieji |
| 45 g | Bulvės Batatas (saldžiosios) |
| 40 g | Cukinijos (mažosios) |
| 35 g | Morkos |
| 10 g | Druska |
| 25 g | Citrinos sultys (šviežios) |
| 15 g | Medus |
| 15 g | Balzamiko actas |
| 1 | Susmulkintas daržoves įtrinti citrinų sultimis, medumi, truputį druskos ir balzamiko actu. |
| 2 | Tuną pašlakstyti citrinų sultimis, aliejumi ir druska. Apvolioti sezamu. |
| 3 | Kepti ant kepimo popieriaus, orkaitėje ant 220. |
| 4 | Pagardinti šviežiais prieskoniais. |