• 27gBaltymų
  • 38gAngliavandenių
  • 19gRiebalų
  • 20gCukraus
  • 0gCholesterolio

Tunas su sezamu

Porcijų: 1

Ingredientai

95 g Tunas (žalias)
8 g Sezamų sėklos
10 g Sezamų aliejus
12 g Raudonasis svogūnas
10 g Česnakai
40 g Pomidorai Raudonieji
45 g Bulvės Batatas (saldžiosios)
40 g Cukinijos (mažosios)
35 g Morkos
10 g Druska
25 g Citrinos sultys (šviežios)
15 g Medus
15 g Balzamiko actas
Kepimo/virimo trukmė:30min
Gaminimo trukmė:25min

Gaminimas

1 Susmulkintas daržoves įtrinti citrinų sultimis, medumi, truputį druskos ir balzamiko actu.
2 Tuną pašlakstyti citrinų sultimis, aliejumi ir druska. Apvolioti sezamu.
3 Kepti ant kepimo popieriaus, orkaitėje ant 220.
4 Pagardinti šviežiais prieskoniais.

Maistinė vertė

Energija 424kcal
Angliavandeniai 38g
Baltymai 27g
Riebalai 19g
Cukrus 20g
Maistinės skaidulos 4.7g
Fruktozė 8.7g
Gliukozė 8.1g
Maltozė 0.2g
Krakmolas 6.2g
Sacharozė 2.8g
Vanduo 259g
Galaktozė 0.5g
Pelenai 13g
Alfa Karotinas 1.3mg
Beta Karotinas 6.9mg
Likopenas 1mg
Retinolis 0.6mg
Vitaminas A 14838iu
Vitaminas A (RAE) 1.3mg
Vitaminas B12 8.6µg
Vitaminas B6 0.9mg
Vitaminas C 36mg
Vitaminas D 216iu
Vitaminas D3 5.7µg
Vitaminas D (D2 + D3) 5.7µg
Vitaminas E 1.7mg
Vitaminas K 10µg
Kriptoksantinas 1µg
Betainas 0.4mg
Cholinas 80mg
Folatas 43µg
Folatas (DFE) 43µg
Maistinis folatas 43µg
Niacinas 9.8mg
Pantoteno rūgštis 1.8mg
Riboflavinas 0.4mg
Beta tokoferolis 12µg
Gama tokoferolis 48µg
Liuteinas + zeaksantinas 0.1mg
Tiaminas 0.4mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.6mg
Fluoras 3.2µg
Geležis 3.4mg
Magnis 0.1g
Manganas 0.7mg
Fosforas 0.4g
Kalis 0.9g
Selenas 39µg
Natris 4g
Cinkas 2mg
Glutamo rūgštis 4.2g
Alaninas 1.6g
Argininas 1.7g
Cistinas 0.3g
Glicinas 1.3g
Histidinas 0.8g
Proline 1g
Serinas 1.1g
Asparto rūgštis 2.9g
Izoleucinas 1.2g
Leucinas 2.1g
Lizinas 2.2g
Metioninas 0.7g
Fenilalaninas 1.1g
Treoninas 1.2g
Triptofanas 0.3g
Tirozinas 0.9g
Valinas 1.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 3.3g
Cholesterolis 36mg
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 7g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 7.5g
Fitosterolis 0.2g
0.2025