• 6.3gBaltymų
  • 27gAngliavandenių
  • 11gRiebalų
  • 9.9gCukraus
  • 0gCholesterolio

Vanilinis Čija pudingas

Porcijų: 2

Ingredientai

60 g Čija sėklos (Chia)
200 g Migdolų pienas
2 g Vanilės ekstraktas
12 g Agavų sirupas
75 g Braškės
85 g Kiviai
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Čija sėklas sumaišyti su migdolų pienu, vanilės ekstraktu, agavų sirupu. Pusvalandžiui palikti šaldytuve.
2 Po pusvalandžio išimti ir kartu pridėti pjaustytus kivi ir braškių gabaliukus. Dar kartą išmaišyti ir atgal į šaldytuvą.
3 Palikti sandariai šaldytuve 5-10val. Idealu tai atlikti iš vakaro ir ryte skanauti per pusryčius.

Maistinė vertė

Energija 220kcal
Angliavandeniai 27g
Baltymai 6.3g
Riebalai 11g
Cukrus 9.9g
Maistinės skaidulos 12g
Fruktozė 6.1g
Gliukozė 3.2g
Maltozė 81mg
Krakmolas 15mg
Sacharozė 0.2g
Vanduo 170g
Galaktozė 72mg
Pelenai 2.5g
Beta Karotinas 30µg
Retinolis 43µg
Vitaminas A 209iu
Vitaminas A (RAE) 46µg
Vitaminas B6 74µg
Vitaminas C 63mg
Vitaminas D 42iu
Vitaminas D3 1µg
Vitaminas D (D2 + D3) 1µg
Vitaminas E 3.7mg
Vitamin E, pridėtinis 2.8mg
Vitaminas K 19µg
Betainas 0.3mg
Cholinas 6.3mg
Folatas 37µg
Folatas (DFE) 22µg
Maistinis folatas 37µg
Niacinas 3.1mg
Pantoteno rūgštis 0.2mg
Riboflavinas 0.1mg
Beta tokoferolis 3.8µg
Delta tokoferolis 3.8µg
Gama tokoferolis 43µg
Liuteinas + zeaksantinas 62µg
Tiaminas 0.3mg
Kalcis 0.4g
Varis 0.4mg
Fluoras 1.5µg
Geležis 3mg
Magnis 0.1g
Manganas 1mg
Fosforas 0.3g
Kalis 0.4g
Selenas 17µg
Natris 78mg
Cinkas 1.6mg
Glutamo rūgštis 1.2g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.7g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.3g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 0.6g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.3g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.3g
Treoninas 0.2g
Triptofanas 0.1g
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 1.4g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 7.5g
Trans riebalai 42mg
Fitosterolis 4.5mg
Etilo alkoholis 0.3g
0.1289