• 2.9gBaltymų
  • 18gAngliavandenių
  • 26gRiebalų
  • 5.9gCukraus
  • 0gCholesterolio

Moliūgų trinta sriuba

Porcijų: 1

Ingredientai

100 g Moliūgai
250 g Vanduo
45 g Morkos
8 g Druska
15 g Svogūnas
10 g Česnakai
35 g Avokadai
20 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
Kepimo/virimo trukmė:8min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Gilioje keptuvėje pakepinti ant aliejaus svogūną, tada česnaką.
2 Suberti moliūgą ir morkas supjaustytas kubeliais. Užpilti vandens ir pavirti. Įbert druskos.
3 Kai užvirs pavirti iki penkių minučių.
4 Viską sumalti blenderiu.
5 Valgyti su šviežiu avokadu.

Maistinė vertė

Energija 299kcal
Angliavandeniai 18g
Baltymai 2.9g
Riebalai 26g
Cukrus 5.9g
Maistinės skaidulos 4.5g
Fruktozė 0.6g
Gliukozė 0.6g
Laktozė 3mg
Krakmolas 0.7g
Sacharozė 1.7g
Vanduo 426g
Galaktozė 28mg
Pelenai 10g
Alfa Karotinas 5.6mg
Beta Karotinas 6.9mg
Likopenas 0.5µg
Vitaminas A 16083iu
Vitaminas A (RAE) 0.8mg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 19mg
Vitaminas E 4.9mg
Vitaminas K 26µg
Kriptoksantinas 9.5µg
Betainas 0.5mg
Cholinas 20mg
Folatas 59µg
Folatas (DFE) 56µg
Maistinis folatas 59µg
Niacinas 1.8mg
Pantoteno rūgštis 1mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 41µg
Delta tokoferolis 7µg
Gama tokoferolis 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 1.7mg
Tiaminas 0.1mg
Kalcis 89mg
Varis 0.3mg
Fluoras 1.5µg
Geležis 1.5mg
Magnis 36mg
Manganas 0.4mg
Fosforas 98mg
Kalis 0.7g
Selenas 1.4µg
Natris 3.1g
Cinkas 0.8mg
Glutamo rūgštis 0.6g
Alaninas 0.1g
Argininas 0.2g
Cistinas 58mg
Glicinas 0.1g
Histidinas 64mg
Proline 96mg
Serinas 0.1g
Asparto rūgštis 0.3g
Izoleucinas 0.1g
Leucinas 0.2g
Lizinas 0.2g
Metioninas 42mg
Fenilalaninas 0.1g
Treoninas 0.2g
Triptofanas 34mg
Tirozinas 88mg
Valinas 0.1g
Sočiųjų riebalų rūgštys 3.6g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 18g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 2.8g
Kampesterolis 1.8mg
Beta-sitosterolis 27mg
Fitosterolis 56mg
Stigmasterolis 0.7mg
0.1352