• 11gBaltymų
  • 15gAngliavandenių
  • 39gRiebalų
  • 4.3gCukraus
  • 0gCholesterolio

Salotos su braškėmis ir avokadu

Porcijų: 1

Ingredientai

70 g Braškės
75 g Avokadai
15 g Sojų padažas Tamari
25 g Kanapių sėklos (lukštentos)
15 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
Gaminimo trukmė:6min

Gaminimas

1 Braškes ir avokadą supjaustyti smulkiau.
2 Pabarstyti ant viršaus kanapių sėklų, užpilti ant viršaus truputį aliejaus ir sojų padažo. Skanaus!!

Maistinė vertė

Energija 428kcal
Angliavandeniai 15g
Baltymai 11g
Riebalai 39g
Cukrus 4.3g
Maistinės skaidulos 7.6g
Fruktozė 1.8g
Gliukozė 1.5g
Laktozė 18mg
Maltozė 18mg
Krakmolas 0.1g
Sacharozė 0.6g
Vanduo 129g
Galaktozė 60mg
Pelenai 5.7g
Alfa Karotinas 18µg
Beta Karotinas 54µg
Vitaminas A 121iu
Vitaminas A (RAE) 6.2µg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 48mg
Vitaminas E 4mg
Vitaminas K 26µg
Kriptoksantinas 20µg
Betainas 0.7mg
Cholinas 20mg
Folatas 0.1mg
Folatas (DFE) 0.1mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 4.6mg
Pantoteno rūgštis 1.2mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 54µg
Delta tokoferolis 22µg
Gama tokoferolis 0.4mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.2mg
Tiaminas 0.4mg
Kalcis 42mg
Varis 0.6mg
Fluoras 2.8µg
Geležis 3.2mg
Magnis 0.2g
Manganas 2.4mg
Fosforas 0.5g
Kalis 0.8g
Selenas 0.2µg
Natris 0.8g
Cinkas 3.1mg
Glutamo rūgštis 2.2g
Alaninas 0.6g
Argininas 1.3g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.6g
Histidinas 0.3g
Proline 0.6g
Serinas 0.6g
Asparto rūgštis 1.3g
Izoleucinas 0.5g
Leucinas 0.8g
Lizinas 0.5g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.5g
Treoninas 0.4g
Triptofanas 0.1g
Tirozinas 0.4g
Valinas 0.6g
Sočiųjų riebalų rūgštys 4.8g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 20g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 13g
Kampesterolis 3.8mg
Beta-sitosterolis 57mg
Fitosterolis 42mg
Stigmasterolis 1.5mg
0.2921