• 7.5gBaltymų
  • 36gAngliavandenių
  • 17gRiebalų
  • 5.9gCukraus
  • 0gCholesterolio

Salotos su kynva

Porcijų: 1

Ingredientai

100 g Bolivinė balanda (virta)
54 g Pomidorai Raudonieji
35 g Brokoliai
30 g Morkos
35 g Agurkai (su žievele)
35 g Ridikėliai
5 g Druska
15 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
10 g Actas Obuolių
5 g Česnako milteliai
10 g Laimo citrina
Kepimo/virimo trukmė:10min
Gaminimo trukmė:8min

Gaminimas

1 Daržoves supjaustyti kubeliais ir sumaišyti su išvirta kynva.
2 Užpilti padažą iš aliejaus, acto, druskos, laimo citrinos sulčių ir česnako miltelių.

Maistinė vertė

Energija 319kcal
Angliavandeniai 36g
Baltymai 7.5g
Riebalai 17g
Cukrus 5.9g
Maistinės skaidulos 6.7g
Fruktozė 1.7g
Gliukozė 1.7g
Laktozė 74mg
Maltozė 77mg
Krakmolas 18g
Sacharozė 1.3g
Vanduo 266g
Pelenai 7.2g
Alfa Karotinas 1.1mg
Beta Karotinas 2.9mg
Likopenas 1.4mg
Vitaminas A 5729iu
Vitaminas A (RAE) 0.3mg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 50mg
Vitaminas E 3.6mg
Vitaminas K 59µg
Kriptoksantinas 9.5µg
Betainas 0.6mg
Cholinas 44mg
Folatas 92µg
Folatas (DFE) 92µg
Maistinis folatas 92µg
Niacinas 1.4mg
Pantoteno rūgštis 0.5mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 62µg
Delta tokoferolis 0.1mg
Gama tokoferolis 1.4mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.7mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 72mg
Varis 0.3mg
Fluoras 4.5µg
Geležis 2.7mg
Magnis 94mg
Manganas 0.9mg
Fosforas 0.2g
Kalis 0.7g
Selenas 5.6µg
Natris 2g
Cinkas 1.7mg
Glutamo rūgštis 1.4g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.6g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.4g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 0.7g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.4g
Lizinas 0.4g
Metioninas 0.1g
Fenilalaninas 0.3g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 82mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 2.4g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 12g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 2.8g
Fitosterolis 45mg
0.1211