• 9gBaltymų
  • 41gAngliavandenių
  • 22gRiebalų
  • 7.5gCukraus
  • 0gCholesterolio

Avižiniai sausainiai

Porcijų: 8

Ingredientai

200 g Avižos
100 g Kvietiniai miltai (pilnagrūdžiai)
100 g Žemės riešutai
50 g Razinos Tamsios
25 g Rudasis cukrus
30 g Cinamonas
30 g Kepimo milteliai
10 g Druska
110 g Kokosų aliejus
40 g Vanduo
Kepimo/virimo trukmė:15min
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Visus ingredientus gerai sumaišyti tarpusavyje. Šlapiomis rankomis suformuoti apvalius sausainius.
2 Įkaitinkite orkaitę iki 180° ir ant kepimo popieriaus išdėliokite suformuotus sausainius.

Maistinė vertė

Energija 376kcal
Angliavandeniai 41g
Baltymai 9g
Riebalai 22g
Cukrus 7.5g
Maistinės skaidulos 7.7g
Fruktozė 1.9g
Gliukozė 1.8g
Krakmolas 0.2g
Sacharozė 3g
Vanduo 11g
Pelenai 4.2g
Alfa Karotinas 0µg
Beta Karotinas 4.8µg
Likopenas 0.6µg
Vitaminas A 12iu
Vitaminas A (RAE) 0.6µg
Vitaminas B6 0.1mg
Vitaminas C 0.3mg
Vitaminas E 1.2mg
Vitaminas K 1.7µg
Kriptoksantinas 4.8µg
Betainas 0.2mg
Cholinas 12mg
Folatas 48µg
Folatas (DFE) 48µg
Maistinis folatas 48µg
Niacinas 2.5mg
Pantoteno rūgštis 0.7mg
Riboflavinas 84µg
Beta tokoferolis 83µg
Delta tokoferolis 35µg
Gama tokoferolis 0.4mg
Liuteinas + zeaksantinas 36µg
Tiaminas 0.3mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.4mg
Fluoras 15µg
Geležis 3mg
Magnis 86mg
Manganas 2.6mg
Fosforas 0.5g
Kalis 0.7g
Selenas 2.7µg
Natris 0.5g
Cinkas 1.9mg
Glutamo rūgštis 1.6g
Alaninas 0.4g
Argininas 0.7g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.4g
Histidinas 0.2g
Proline 0.4g
Serinas 0.4g
Asparto rūgštis 0.8g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.3g
Metioninas 0.1g
Fenilalaninas 0.4g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 95mg
Tirozinas 0.3g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 13g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 4.5g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 3g
Trans riebalai 3.9mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 2.9mg
Fitosterolis 13mg
0.0806