• 11gBaltymų
  • 23gAngliavandenių
  • 10gRiebalų
  • 4.5gCukraus
  • 0gCholesterolio

Cukinijos ir porų sriubytė

Porcijų: 1

Ingredientai

150 g Cukinijos (mažosios)
90 g Porai
50 g Salierai Valgomasis (stiebai)
320 g Vanduo
10 g Druska
5 g Muskatas
15 g Moliūgų sėklos
Kepimo/virimo trukmė:10min
Gaminimo trukmė:8min

Gaminimas

1 Užvirkite vandenį puode. Susipjaustykit daržoves.
2 Sudėkite visus ingredientus į puodą kai vanduo užvirs. Pavirkite apie šešias minutes.
3 Su virtuviniu kombainu sutrinkite visą masę. Pagardinkite druska ir muskato prieskoniu.
4 Lėkšteje sriubą pašlaktykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite moliūgų sėklomis.

Maistinė vertė

Energija 205kcal
Angliavandeniai 23g
Baltymai 11g
Riebalai 10g
Cukrus 4.5g
Maistinės skaidulos 6g
Fruktozė 0.2g
Gliukozė 0.2g
Krakmolas 0.2g
Sacharozė 0.2g
Vanduo 583g
Galaktozė 0.2g
Pelenai 14g
Alfa Karotinas 0.2µg
Beta Karotinas 1mg
Vitaminas A 2467iu
Vitaminas A (RAE) 0.1mg
Vitaminas B6 0.5mg
Vitaminas C 64mg
Vitaminas E 1.3mg
Vitaminas K 58µg
Kriptoksantinas 3.5µg
Betainas 50µg
Cholinas 21mg
Folatas 0.1mg
Folatas (DFE) 0.1mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 2.4mg
Pantoteno rūgštis 0.9mg
Riboflavinas 0.1mg
Beta tokoferolis 4.5µg
Delta tokoferolis 66µg
Gama tokoferolis 5.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 1.9mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.5mg
Fluoras 2.2µg
Geležis 4.7mg
Magnis 0.2g
Manganas 1.6mg
Fosforas 0.4g
Kalis 1.1g
Selenas 2.4µg
Natris 3.9g
Cinkas 2.7mg
Glutamo rūgštis 1.6g
Alaninas 0.5g
Argininas 1.1g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.5g
Histidinas 0.2g
Proline 0.4g
Serinas 0.5g
Asparto rūgštis 1.1g
Izoleucinas 0.4g
Leucinas 0.7g
Lizinas 0.5g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.5g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 0.1g
Tirozinas 0.3g
Valinas 0.5g
Sočiųjų riebalų rūgštys 2.8g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 2.7g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 3.6g
Trans riebalai 9.6mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 3.9mg
Fitosterolis 6.1mg
0.0922