358kcal15min1
Porcijų:10Ingredientų:9
1250 g | Bulvės Batatas (saldžiosios) |
270 g | Džiovintos datulės |
100 g | Miltai Grikių |
60 g | Migdolai |
100 g | Graikiniai riešutai |
50 g | Kakava (milteliai) |
60 g | Agavų sirupas |
50 g | Cinamonas |
15 g | Druska |
1 | Bulves nulupti, supjaustyti ir pašauti į orkaitę 180° laipsnių temp. Kepti kol visiškai bus minkštos. |
2 | Datules ir riešutus nuplikyti karštu vandeniu. |
3 | Į dubenį sudėti virtas bulves ir sutrinto šakute. Peiliu pasmulkinti riešutus ir datules. |
4 | Sudėti visus likusius ingredientus. Pasilikti tik truputį graikinių riešutų ir cinamono papuošimui. Išmaišykite. |
5 | Ant kepimo popieriaus suformuoti iš masės blyną 3-5 cm storio ir supjaustyti į kvadratėlius. Pabarstyti riešutais ir cinamonu. Laikyti šaldytuve iki penkių dienų. |