• 7.1gBaltymų
  • 23gAngliavandenių
  • 19gRiebalų
  • 3.4gCukraus
  • 0gCholesterolio

Šalta špinatų sriuba

Porcijų: 1

Ingredientai

100 g Špinatai (švieži)
120 g Avokadai
50 g Pankoliai (galvutės)
300 g Vanduo
20 g Citrinos sultys (šviežios)
10 g Česnakai
15 g Liucernų sėklos (daigintos)
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Viską išsskyrus Liucernos daigus sumesti į mikserį ir sumalti.
2 Papuošti sriubą liucernos daigais.

Maistinė vertė

Energija 262kcal
Angliavandeniai 23g
Baltymai 7.1g
Riebalai 19g
Cukrus 3.4g
Maistinės skaidulos 12g
Fruktozė 0.5g
Gliukozė 0.4g
Krakmolas 0.1g
Sacharozė 0.2g
Vanduo 561g
Galaktozė 0.2g
Pelenai 4.7g
Alfa Karotinas 30µg
Beta Karotinas 6mg
Vitaminas A 10060iu
Vitaminas A (RAE) 0.5mg
Vitaminas B6 0.7mg
Vitaminas C 57mg
Vitaminas E 4.7mg
Vitaminas K 0.5mg
Kriptoksantinas 34µg
Betainas 0.1g
Cholinas 48mg
Folatas 0.3mg
Folatas (DFE) 0.3mg
Maistinis folatas 0.3mg
Niacinas 3.5mg
Pantoteno rūgštis 2.1mg
Riboflavinas 0.4mg
Beta tokoferolis 48µg
Delta tokoferolis 24µg
Gama tokoferolis 0.6mg
Liuteinas + zeaksantinas 13mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.4mg
Geležis 4.1mg
Magnis 0.1g
Manganas 1.4mg
Fosforas 0.2g
Kalis 1.4g
Selenas 3.1µg
Natris 0.1g
Cinkas 1.7mg
Glutamo rūgštis 0.8g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.3g
Cistinas 74mg
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.1g
Proline 0.2g
Serinas 0.3g
Asparto rūgštis 0.6g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.4g
Metioninas 0.1g
Fenilalaninas 0.3g
Treoninas 0.2g
Triptofanas 76mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 2.7g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 12g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 2.5g
Kampesterolis 6mg
Beta-sitosterolis 91mg
Fitosterolis 9mg
Stigmasterolis 2.4mg
0.1186