220kcal40min0
Porcijų:8Ingredientų:8
200 g | Džiovintos datulės |
100 g | Kokoso drožlės (džiovintos) |
200 g | Slyvos (džiovintos) |
180 g | Moliūgai |
150 g | Persimonai (švieži) |
15 g | Cinamonas |
15 g | Muskatas |
25 g | Vanduo |
1 | Torto padas: į blenderį sumesti perplautas datules (200g) ,slyvas ir kokoso drožles (truputį pasilikti papuošimui). Įpilti vandens vos vos, kad lengviau susikabintų masė. |
2 | Torto įdaras: kita pusė datulių (100g), šviežias moliūgas, persimonai ir cinamonas su muskatu. Taip pat keliauja į blenderį. |
3 | Inde išformuojame torto padą su kraščiukais. Supilame įdarą ir pagražiname kokoso drožlėmis. |
4 | Laikyti šaldytuve iki trijų dienų. |