454kcal15min0
Porcijų:2Ingredientų:5
180 g | Džiovintos datulės |
150 g | Vanduo |
25 g | Kokosų aliejus |
50 g | Saldžiavaisio pupmedžio milteliai Kerobo |
90 g | Granatai |
1 | Nuplikyti datules karštu vandeniu. |
2 | Į mikserį sumesti datules, Kerobo miltelių ir įpilti vandens bei kokoso aliejaus. Sumalti į vientisą masę. |
3 | Į formeles supilkite masę, ant viršaus pabarstykite išlukštentomis granatų sėklomis. Ir dėkite į kamerą. Galima tai ppat dėti kokoso drožles, goji uogas ar ko tik jūs norite. Receptas laisvai leidžia pasitelkti fantaziją. |
4 | Valgyti kai gerai sustings į ledukus. Ištraukus keletą minučių palaukti kol atitirps ir skanauti. |