472kcal10min0
Porcijų:2Ingredientų:8
100 g | Grikiai (neskrudinti) |
210 g | Migdolų pienas |
12 g | Agavų sirupas |
10 g | Cinamonas |
45 g | Žemės riešutų sviestas (be druskos) |
120 g | Bananai |
10 g | Čija sėklos (Chia) |
15 g | Kanapių sėklos (lukštentos) |
1 | Perplaukite grikių kruopas ir leiskite joms pamirkti piene bent valandą. Aš paprastai tai atlieku iš vakaro ir šaldytuve laikau, o ryte buna išbrinkusios ir gaivios. |
2 | Dabar yra du pasirinkimo varinatai pasiruošti pusryčius. 1. Visą išbrinkusių grikių masę sumalti į vientisą masę. 2. Pusę jos sumalti, o kitą puse tiesiog išmaišyti su sumalta. Man patinka antras variantas, taip yra dar ką ir pakramtyti :) |
3 | Kai norėsite sumalti mikseryje grikius, įdėkite riešutų sviesto, agavų sirupo, cinamono. |
4 | Valgyti su pjaustytais bananais, čija ir kanapių sėklomis. |