337kcal10min0
Porcijų:2Ingredientų:5
140 g | Avinžirniai Garbanzo pupelės |
23 g | Petražolės (šviežia) |
15 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
15 g | Druska |
16 g | Citrinos sultys (šviežios) |
1 | Avinžirnius pamerkti mažiausiai trim valandom vandenyje, kad išbrinktų. Galima nakčiai palikti. |
2 | Išbrinkusius ir perplautus avinžirnius išvirti pagal instrukciją su truputėliu druskos. |
3 | Atvėsintus avinžirnius dedame į smulkintuvą, taip pat citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, druskos, pipirų. |
4 | Skanu valgyti su trapučiais, duona ar tepti ant daržovių. |
5 | Laikyti šaldytuve ir sandariame inde galima iki penkių dienų. |