• 34gBaltymų
  • 49gAngliavandenių
  • 10gRiebalų
  • 2.4gCukraus
  • 0.1gCholesterolio

Lašišos kepsnelis su daržovių salotomis

Porcijų: 1

Ingredientai

138 g Lašiša Atlantinė (žalia)
40 g Ryžiai Baltieji
45 g Agurkai (su žievele)
45 g Pomidorai Geltonieji
35 g Citrinos sultys (šviežios)
12 g Juodieji pipirai
10 g Druska
9 g Kalendra (šviežia)
Kepimo/virimo trukmė:15min
Gaminimo trukmė:12min

Gaminimas

1 Lašišos kepsnelį padruskinti, apšlakstyti citrinos sulčių ir pabarstyti juodaisiais pipirais. Taip pamarinuoti kelias valandas ir kepti orkaitėj 220 laipsnių temperatūroj.
2 Ryžius išvirti pagal instrukciją.
3 Pomidorus ir agurką supjaustyti kubeliais, pagardinti citrinos sultimis, druska, šviežia kalendra.

Maistinė vertė

Energija 416kcal
Angliavandeniai 49g
Baltymai 34g
Riebalai 10g
Cukrus 2.4g
Maistinės skaidulos 5.2g
Fruktozė 0.8g
Gliukozė 0.7g
Maltozė 4.5mg
Krakmolas 0.4g
Sacharozė 0.2g
Vanduo 220g
Galaktozė 18mg
Pelenai 16g
Alfa Karotinas 9.2µg
Beta Karotinas 0.4mg
Folio rūgštis 89µg
Likopenas 2.4µg
Retinolis 17µg
Vitaminas A 697iu
Vitaminas A (RAE) 48µg
Vitaminas B12 4.1µg
Vitaminas B6 1.3mg
Vitaminas C 70mg
Vitaminas E 0.3mg
Vitaminas K 0.1mg
Kriptoksantinas 32µg
Betainas 1.1mg
Cholinas 15mg
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 88µg
Niacinas 15mg
Pantoteno rūgštis 3.2mg
Riboflavinas 0.7mg
Beta tokoferolis 4.5µg
Gama tokoferolis 0.8mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.3mg
Tiaminas 0.7mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.8mg
Fluoras 4.7µg
Geležis 8.2mg
Magnis 0.2g
Manganas 2.7mg
Fosforas 0.4g
Kalis 1.5g
Selenas 59µg
Natris 4g
Cinkas 2.2mg
Glutamo rūgštis 5g
Alaninas 1.9g
Argininas 1.9g
Cistinas 0.4g
Glicinas 1.5g
Histidinas 0.9g
Proline 1.3g
Serinas 1.3g
Asparto rūgštis 3.3g
Izoleucinas 1.4g
Leucinas 2.6g
Lizinas 2.7g
Metioninas 0.9g
Fenilalaninas 1.3g
Treoninas 1.3g
Triptofanas 0.3g
Tirozinas 1.1g
Valinas 1.7g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.6g
Cholesterolis 76mg
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 3.3g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 3.8g
Fitosterolis 20mg
0.1430