385kcal8min0
Porcijų:1Ingredientų:9
67 g | Avinžirniai Garbanzo pupelės |
18 g | Liucernų sėklos (daigintos) |
34 g | Salotos Sėjamosios (žalios) |
55 g | Agurkai (su žievele) |
3 g | Druska |
4 g | Juodieji pipirai |
5 g | Petražolės (džiovintos) |
11 g | Citrinos sultys (šviežios) |
10 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
1 | Recepte naudojau pačios virtus avinžirnius be druskos. Galima naudoti ir konservuotus. |
2 | Į dubenį sudėjau plėšytus salotų lapus, pjaustytą agurką, liucernos daigus ir virtus avinžirnius. |
3 | Paskaninti su prieskoniais, alyvuogių aliejumi ir šviežiomis citrinos sultimis. |