496kcal10min1
Porcijų:2Ingredientų:9
150 g | Avinžirniai Garbanzo pupelės |
150 g | Pupelės Baltosios |
45 g | Morkos |
125 g | Tunas Šviesus (konservuotas, savo sultyse) |
290 g | Pomidorai Raudonieji |
90 g | Svogūnas |
10 g | Druska |
15 g | Juodieji pipirai |
10 g | Raudonėliai (džiovinti) |
1 | Išvirti pagal instrukciją avinžirnius bei pupeles. |
2 | Į gilesnę tefloninę keptuvę suberti tuną su jo sultimis ir smulkintą svogūną. |
3 | Kai šiek tiek apskrus sudėti pupeles bei avinžirnius. |
4 | Sudėti prieskonius ir labai smulkiai supjaustytą morką. |
5 | Sudėti pomidorus be žievelės ir prieskonius. |
6 | Pakepti keletą minučių ir skanauti su šviežiu avokadu. |