• 22gBaltymų
  • 60gAngliavandenių
  • 21gRiebalų
  • 2.2gCukraus
  • 0gCholesterolio

Sušiai su lašiša

Porcijų: 1

Ingredientai

60 g Ryžiai Sušiams (kibūs)
7 g Jūros dumbliai Sušiams (lapai)
110 g Avokadai
130 g Agurkai (be žievelės)
80 g Lašiša Rūkyta
Kepimo/virimo trukmė:8min
Gaminimo trukmė:25min

Gaminimas

1 Ryžius išverdame pagal instrukciją. Susipjaustome daržoves šiaudeliais.
2 Jūros dumblų lapus ištepame jau išvirtais ryžiais. Dedame juostelę agurko ir juostelę avokado. Ant viršaus lašišą. Susukume į vientisą tūtelę.
3 Paprastai sušius palaikau šaldytuve iki pusvalandžio. Tik tada pjaustau kelių centimetrų gabalėliais.
4 Valgyti su imbieru, sojos padažu ir wasabi.

Maistinė vertė

Energija 510kcal
Angliavandeniai 60g
Baltymai 22g
Riebalai 21g
Cukrus 2.2g
Maistinės skaidulos 8.4g
Fruktozė 1.1g
Gliukozė 0.9g
Krakmolas 0.2g
Sacharozė 66mg
Vanduo 277g
Galaktozė 88mg
Pelenai 5g
Alfa Karotinas 37µg
Beta Karotinas 0.3mg
Retinolis 21µg
Vitaminas A 689iu
Vitaminas A (RAE) 52µg
Vitaminas B12 2.4µg
Vitaminas B6 0.7mg
Vitaminas C 17mg
Vitaminas D 548iu
Vitaminas D3 14µg
Vitaminas D (D2 + D3) 14µg
Vitaminas E 3.4mg
Vitaminas K 32µg
Kriptoksantinas 53µg
Betainas 0.9mg
Cholinas 95mg
Folatas 0.1mg
Folatas (DFE) 0.1mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 7mg
Pantoteno rūgštis 3.4mg
Riboflavinas 0.3mg
Beta tokoferolis 44µg
Delta tokoferolis 22µg
Gama tokoferolis 0.4mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.3mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 48mg
Varis 0.6mg
Fluoras 1.3µg
Geležis 2.2mg
Magnis 76mg
Manganas 1mg
Fosforas 0.3g
Kalis 0.9g
Selenas 26µg
Natris 0.6g
Cinkas 2mg
Glutamo rūgštis 3.6g
Alaninas 1.3g
Argininas 1.4g
Cistinas 0.3g
Glicinas 1.1g
Histidinas 0.6g
Proline 0.8g
Serinas 1g
Asparto rūgštis 2.2g
Izoleucinas 1g
Leucinas 1.7g
Lizinas 1.7g
Metioninas 0.6g
Fenilalaninas 0.9g
Treoninas 0.9g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.7g
Valinas 1.2g
Sočiųjų riebalų rūgštys 3.2g
Cholesterolis 18mg
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 12g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 2.9g
Kampesterolis 5.5mg
Beta-sitosterolis 84mg
Stigmasterolis 2.2mg
0.1037