• 21gBaltymų
  • 25gAngliavandenių
  • 44gRiebalų
  • 11gCukraus
  • 0.1gCholesterolio

Mocarelos salotos

Porcijų: 1

Ingredientai

80 g Sūris Mocarela
210 g Pomidorai Raudonieji
30 g Raudonasis svogūnas
25 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
8 g Druska
12 g Juodieji pipirai
25 g Balzamiko actas
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Supjaustyti pomidorą ir mocarelą riekelėmis.
2 Lėkštėje sudėti sūrį su pomidorų vienas po kito.
3 Ant viršaus pagardinti aliejumi, balzamiko actu, druska ir pipirais.

Maistinė vertė

Energija 563kcal
Angliavandeniai 25g
Baltymai 21g
Riebalai 44g
Cukrus 11g
Maistinės skaidulos 6.1g
Fruktozė 5.3g
Gliukozė 5.6g
Laktozė 56mg
Maltozė 64mg
Sacharozė 0.3g
Vanduo 286g
Galaktozė 0.1g
Pelenai 12g
Alfa Karotinas 0.2mg
Beta Karotinas 1mg
Likopenas 5.4mg
Retinolis 0.1mg
Vitaminas A 2356iu
Vitaminas A (RAE) 0.2mg
Vitaminas B12 1.6µg
Vitaminas B6 0.3mg
Vitaminas C 31mg
Vitaminas D 13iu
Vitaminas E 5mg
Vitaminas K 53µg
Kriptoksantinas 3µg
Betainas 1.3mg
Cholinas 30mg
Folatas 45µg
Folatas (DFE) 45µg
Maistinis folatas 45µg
Niacinas 1.5mg
Pantoteno rūgštis 0.5mg
Riboflavinas 0.3mg
Beta tokoferolis 49µg
Gama tokoferolis 1.2mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.3mg
Tiaminas 0.1mg
Kalcis 0.5g
Varis 0.3mg
Fluoras 8.7µg
Geležis 2.5mg
Magnis 66mg
Manganas 1.9mg
Fosforas 0.4g
Kalis 0.8g
Selenas 14µg
Natris 3.6g
Cinkas 2.9mg
Glutamo rūgštis 4.7g
Alaninas 0.7g
Argininas 0.5g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.5g
Histidinas 0.5g
Proline 2.1g
Serinas 0.7g
Asparto rūgštis 1.8g
Izoleucinas 1g
Leucinas 1.6g
Lizinas 0.9g
Metioninas 0.4g
Fenilalaninas 0.9g
Treoninas 0.9g
Triptofanas 0.4g
Tirozinas 0.9g
Valinas 1.2g
Sočiųjų riebalų rūgštys 14g
Cholesterolis 63mg
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 24g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 3.5g
Fitosterolis 85mg
0.1025