371kcal12min0
Porcijų:2Ingredientų:11
100 g | Romaninės salotos |
110 g | Sūris Fetos |
30 g | Raudonasis svogūnas |
140 g | Pomidorai Raudonieji |
180 g | Šparaginės pupelės |
30 g | Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo) |
6 g | Juodieji pipirai |
30 g | Citrinos sultys (šviežios) |
30 g | Balzamiko actas |
35 g | Alyvuogės Juodosios (konservuotos) |
9 g | Druska |
1 | Nuplauti ir išvirti šparagines pupeles. Į verdantį puodą įdėti ir virti 3-5minutes. |
2 | Per tą laiką kol virs pupelės susipjaustyti ingredientus salotoms. |
3 | Padažas: pusę citrinos sulčių, aliejaus alyvuogių 2 v.šaukštai, balzamiko actas, pipirai ir druska. |
4 | Sudėti į dubenį daržoves, išvirtas pupeles bei fetos sūrį ir užpilti padažą. |