• 29gBaltymų
  • 101gAngliavandenių
  • 37gRiebalų
  • 11gCukraus
  • 0gCholesterolio

Bolivinė balanda su anakardžiais ir Tofu

Porcijų: 2

Ingredientai

200 g Bolivinė balanda
160 g Ananasai
60 g Anakardžių riešutai
100 g Tofu
14 g Česnakai
15 g Svogūnas
10 g Ciberžolė Kurkuma
125 g Kokosų pienas (konservuotas)
15 g Kalendra (šviežia)
10 g Druska
10 g Juodieji pipirai
Kepimo/virimo trukmė:18min
Gaminimo trukmė:8min

Gaminimas

1 Bolivinę balandą išvirti pagal instrukciją.
2 Keptuvėje ant kokoso pieno pakepinti česnaką, svogūną, riešutus ir tofu. Pagardinti prieskoniais ir sudėti ananasą smulkintą.
3 Kai iškeps suberti virtą bolivinę balandą ir išmaišyti.
4 Patiekti su šviežia kalendra.

Maistinė vertė

Energija 817kcal
Angliavandeniai 101g
Baltymai 29g
Riebalai 37g
Cukrus 11g
Maistinės skaidulos 13g
Fruktozė 1.9g
Gliukozė 1.6g
Laktozė 1.5mg
Krakmolas 59g
Sacharozė 6.7g
Vanduo 177g
Galaktozė 7.5mg
Pelenai 15g
Alfa Karotinas 2.9µg
Beta Karotinas 0.3mg
Likopenas 1µg
Vitaminas A 527iu
Vitaminas A (RAE) 27µg
Vitaminas B6 0.9mg
Vitaminas C 84mg
Vitaminas E 3.1mg
Vitaminas K 0.1mg
Kriptoksantinas 15µg
Betainas 0.6g
Cholinas 92mg
Folatas 0.3mg
Folatas (DFE) 0.3mg
Maistinis folatas 0.3mg
Niacinas 3.8mg
Pantoteno rūgštis 1.5mg
Riboflavinas 0.5mg
Beta tokoferolis 90µg
Delta tokoferolis 0.5mg
Gama tokoferolis 6.5mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.4mg
Tiaminas 0.8mg
Kalcis 0.2g
Varis 2mg
Fluoras 1.8µg
Geležis 16mg
Magnis 0.4g
Manganas 6.6mg
Fosforas 0.8g
Kalis 1.6g
Selenas 26µg
Natris 3.4g
Cinkas 6.8mg
Glutamo rūgštis 4.5g
Alaninas 1.2g
Argininas 2.3g
Cistinas 0.4g
Glicinas 1.3g
Histidinas 0.7g
Proline 1.4g
Serinas 1.2g
Asparto rūgštis 2.5g
Izoleucinas 1.1g
Leucinas 1.8g
Lizinas 1.4g
Metioninas 0.5g
Fenilalaninas 1.2g
Treoninas 0.9g
Triptofanas 0.4g
Tirozinas 0.7g
Valinas 1.3g
Sočiųjų riebalų rūgštys 16g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 10g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 8.2g
Trans riebalai 2.8mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 2.8mg
Kampesterolis 2.7mg
Beta-sitosterolis 34mg
Fitosterolis 9.4mg
0.1506