• 22gBaltymų
  • 115gAngliavandenių
  • 13gRiebalų
  • 51gCukraus
  • 0gCholesterolio

Čija ir avižų pudingas su goji ir persimonais

Porcijų: 1

Ingredientai

245 g Persimonai (švieži)
45 g Avižos
30 g Čija sėklos (Chia)
50 g Jogurtas Graikiškas (neriebus 0.39%)
18 g Goji uogos (džiovintos)
15 g Agavų sirupas
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Į dubenėlį su dangčiu (galima ir kokį mažesnį stiklainį naudoti) sudėti chia sėklas ir avižas. Išmaišyti.
2 Sudėti kartu jogurtą, agavos sirupą ir gerai išmaišyti. Palikti mažiausiai 4 valandom. Rekomenduoju iš vakaro pasidaryt, palaikyt per naktį uždengtą šaldytuve.
3 Kai išbrinks sėklos ir avižos susipjaustyti vaisių ir skanauti.

Maistinė vertė

Energija 631kcal
Angliavandeniai 115g
Baltymai 22g
Riebalai 13g
Cukrus 51g
Maistinės skaidulos 26g
Fruktozė 22g
Gliukozė 15g
Laktozė 1.3g
Sacharozė 3.8g
Vanduo 250g
Galaktozė 0.4g
Pelenai 3.5g
Beta Karotinas 0.6mg
Likopenas 0.4mg
Retinolis 0.5µg
Vitaminas A 8856iu
Vitaminas A (RAE) 0.2mg
Vitaminas B12 0.5µg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 30mg
Vitaminas E 2.1mg
Vitaminas K 11µg
Kriptoksantinas 3.5mg
Betainas 0.4mg
Cholinas 28mg
Folatas 68µg
Folatas (DFE) 53µg
Maistinis folatas 68µg
Niacinas 3.5mg
Pantoteno rūgštis 0.8mg
Riboflavinas 0.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 2mg
Tiaminas 0.6mg
Kalcis 0.3g
Varis 0.8mg
Geležis 6.1mg
Magnis 0.2g
Manganas 3.9mg
Fosforas 0.6g
Kalis 0.8g
Selenas 24µg
Natris 80mg
Cinkas 3.7mg
Glutamo rūgštis 3.2g
Alaninas 0.9g
Argininas 1.4g
Cistinas 0.4g
Glicinas 0.8g
Histidinas 0.4g
Proline 0.9g
Serinas 0.8g
Asparto rūgštis 1.6g
Izoleucinas 0.7g
Leucinas 1.2g
Lizinas 0.7g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.8g
Treoninas 0.6g
Triptofanas 0.3g
Tirozinas 0.5g
Valinas 0.8g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.7g
Cholesterolis 2.5mg
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 1.8g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 8.4g
Trans riebalai 45mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 3mg
Fitosterolis 9.8mg
0.0794