• 16gBaltymų
  • 70gAngliavandenių
  • 8gRiebalų
  • 14gCukraus
  • 0gCholesterolio

Avižų košė su goji uogomis

Pusryčiai dažniausiai prasidideda su avižų koše. Visas smagumas tas, kad galima ją kuo įvairiausiai paruošti kiekvieną kartą.
Porcijų: 1

Ingredientai

70 g Avižos
15 g Goji uogos (džiovintos)
10 g Čija sėklos (Chia)
100 g Vanduo
10 g Agavų sirupas
Gaminimo trukmė:8min

Gaminimas

1 Į dubenį suberti avižas, goji uogas ir čija sėklas. Užpilti agavos sirupo arbatinį šaukštelį ir karšto vandens. Palikti penkiom minutėm uždengus.

Maistinė vertė

Energija 404kcal
Angliavandeniai 70g
Baltymai 16g
Riebalai 8g
Cukrus 14g
Maistinės skaidulos 13g
Fruktozė 5.6g
Gliukozė 1.2g
Vanduo 110g
Pelenai 1.9g
Beta Karotinas 9.4µg
Vitaminas A 4044iu
Vitaminas A (RAE) 0.8µg
Vitaminas B6 0.1mg
Vitaminas C 9.1mg
Vitaminas E 0.1mg
Vitaminas K 2.3µg
Cholinas 1.3mg
Folatas 47µg
Folatas (DFE) 42µg
Maistinis folatas 47µg
Niacinas 1.6mg
Pantoteno rūgštis 0.9mg
Riboflavinas 0.1mg
Tiaminas 0.6mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.5mg
Geležis 5.1mg
Magnis 0.2g
Manganas 3.7mg
Fosforas 0.5g
Kalis 0.3g
Selenas 5.7µg
Natris 50mg
Cinkas 3.2mg
Glutamo rūgštis 3.2g
Alaninas 0.8g
Argininas 1.2g
Cistinas 0.3g
Glicinas 0.7g
Histidinas 0.4g
Proline 0.9g
Serinas 0.7g
Asparto rūgštis 1.4g
Izoleucinas 0.6g
Leucinas 1.1g
Lizinas 0.6g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.8g
Treoninas 0.5g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.5g
Valinas 0.8g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.2g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 1.8g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 4.1g
Trans riebalai 14mg
0.0919