• 19gBaltymų
  • 25gAngliavandenių
  • 35gRiebalų
  • 0.8gCukraus
  • 0.3gCholesterolio

Sušiai su ikrais ir avokadu

Porcijų: 1

Ingredientai

60 g Jūros dumbliai Sušiams (lapai)
7 g Ryžiai Sušiams (kibūs)
165 g Avokadai
50 g Žuvų ikrai Juodieji
Kepimo/virimo trukmė:8min
Gaminimo trukmė:20min

Gaminimas

1 Ryžius išverdame pagal instrukciją. Susipjaustome avokadą šiaudeliais.
2 Jūros dumblų lapus ištepame jau išvirtais ryžiais. Tepame juodųjų ikrų juostelę ir dedame ant viršaus juostelę avokado. Susukume į vientisą tūtelę.
3 Sušius palaikyti šaldytuve iki pusvalandžio. Po to pjaustyti kelių centimetrų gabalėliais.
4 Valgyti su imbieru, sojos padažu ir wasabi.

Maistinė vertė

Energija 454kcal
Angliavandeniai 25g
Baltymai 19g
Riebalai 35g
Cukrus 0.8g
Maistinės skaidulos 11g
Fruktozė 0.1g
Gliukozė 0.1g
Krakmolas 0.2g
Sacharozė 99mg
Vanduo 195g
Galaktozė 0.1g
Pelenai 8.3g
Alfa Karotinas 40µg
Beta Karotinas 2mg
Retinolis 0.1mg
Vitaminas A 3816iu
Vitaminas A (RAE) 0.3mg
Vitaminas B12 10µg
Vitaminas B6 0.7mg
Vitaminas C 38mg
Vitaminas D 59iu
Vitaminas D3 1.5µg
Vitaminas D (D2 + D3) 1.5µg
Vitaminas E 4.8mg
Vitaminas K 38µg
Kriptoksantinas 45µg
Betainas 1.2mg
Cholinas 0.3g
Folatas 0.3mg
Folatas (DFE) 0.3mg
Maistinis folatas 0.3mg
Niacinas 4.2mg
Pantoteno rūgštis 4.6mg
Riboflavinas 0.8mg
Beta tokoferolis 66µg
Delta tokoferolis 33µg
Gama tokoferolis 0.5mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.8mg
Tiaminas 0.3mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.5mg
Geležis 8.1mg
Magnis 0.2g
Manganas 0.9mg
Fosforas 0.3g
Kalis 1.1g
Selenas 34µg
Natris 0.8g
Cinkas 2.3mg
Glutamo rūgštis 2.7g
Alaninas 1.4g
Argininas 1.1g
Cistinas 0.3g
Glicinas 0.8g
Histidinas 0.5g
Proline 0.9g
Serinas 1.3g
Asparto rūgštis 2g
Izoleucinas 0.8g
Leucinas 1.6g
Lizinas 1.3g
Metioninas 0.5g
Fenilalaninas 0.9g
Treoninas 0.9g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.7g
Valinas 1.1g
Sočiųjų riebalų rūgštys 5.6g
Cholesterolis 0.3g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 19g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 6.8g
Kampesterolis 8.3mg
Beta-sitosterolis 0.1g
Stigmasterolis 3.3mg
0.1466