• 17gBaltymų
  • 70gAngliavandenių
  • 23gRiebalų
  • 9.4gCukraus
  • 0gCholesterolio

Bolivinė balanda su brokoliais

Porcijų: 2

Ingredientai

140 g Bolivinė balanda
90 g Brokoliai
60 g Paprika Raudonoji (saldi)
12 g Krapai
35 g Pomidorai, saulėje džiovinti
10 g Druska
10 g Juodieji pipirai
12 g Aštrūs čili pipirai Cayenne
14 g Kumino sėklos
30 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
Kepimo/virimo trukmė:10min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Išvirti bolivinę balandą pagal instrukciją.
2 Gilioje keptuvėje pakepinti ant alyvuogių aliejaus papriką, brokolius, smulkintą džiovintą pomidorą.
3 Sumaišyti su išvirta bolivine balanda ir pagardinti prieskoniais bei šviežiais krapais.

Maistinė vertė

Energija 520kcal
Angliavandeniai 70g
Baltymai 17g
Riebalai 23g
Cukrus 9.4g
Maistinės skaidulos 13g
Fruktozė 1g
Gliukozė 0.8g
Laktozė 95mg
Maltozė 95mg
Krakmolas 37g
Sacharozė 46mg
Vanduo 87g
Galaktozė 7.5mg
Pelenai 11g
Alfa Karotinas 18µg
Beta Karotinas 2.1mg
Likopenas 8mg
Vitaminas A 4458iu
Vitaminas A (RAE) 0.2mg
Vitaminas B6 0.8mg
Vitaminas C 96mg
Vitaminas E 6.8mg
Vitaminas K 77µg
Kriptoksantinas 0.5mg
Betainas 0.4g
Cholinas 83mg
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 0.2mg
Niacinas 4.2mg
Pantoteno rūgštis 1.4mg
Riboflavinas 0.5mg
Beta tokoferolis 92µg
Delta tokoferolis 0.2mg
Gama tokoferolis 3.8mg
Liuteinas + zeaksantinas 1.9mg
Tiaminas 0.5mg
Kalcis 0.2g
Varis 0.8mg
Fluoras 1.8µg
Geležis 11mg
Magnis 0.2g
Manganas 2.9mg
Fosforas 0.5g
Kalis 1.6g
Selenas 9µg
Natris 2g
Cinkas 3.4mg
Glutamo rūgštis 2.6g
Alaninas 0.6g
Argininas 0.9g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.6g
Histidinas 0.4g
Proline 0.7g
Serinas 0.6g
Asparto rūgštis 1.5g
Izoleucinas 0.5g
Leucinas 0.8g
Lizinas 0.7g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.6g
Treoninas 0.4g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.3g
Valinas 0.6g
Sočiųjų riebalų rūgštys 3g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 13g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 4.9g
Fitosterolis 47mg
0.2118