• 7.8gBaltymų
  • 56gAngliavandenių
  • 17gRiebalų
  • 11gCukraus
  • 0gCholesterolio

Saldžiosios bulvės su salotomis

Porcijų: 1

Ingredientai

180 g Bulvės Batatas (saldžiosios)
60 g Agurkai (su žievele)
50 g Salotos Sėjamosios (žalios)
40 g Avinžirniai Garbanzo pupelės (konservuotos)
10 g Citrinos sultys (šviežios)
10 g Druska
10 g Juodieji pipirai
15 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
Kepimo/virimo trukmė:15min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Bulves nuplauti ir supjaustyti juostelėmis. Sudėti ant kepimo popieriaus ir pabarstyti druska. Kepti 220 temperatūroje.
2 Dubenyje sumaišyti pjaustytus agurkus, salotų lapus, avinžirnius bei pagardinti prieskoniais ir alyvuogių aliejumi su citrina. Skanaus!

Maistinė vertė

Energija 387kcal
Angliavandeniai 56g
Baltymai 7.8g
Riebalai 17g
Cukrus 11g
Maistinės skaidulos 11g
Fruktozė 2.1g
Gliukozė 2.5g
Maltozė 6mg
Krakmolas 23g
Sacharozė 4.6g
Vanduo 281g
Galaktozė 15mg
Pelenai 13g
Alfa Karotinas 20µg
Beta Karotinas 18mg
Likopenas 2µg
Vitaminas A 29367iu
Vitaminas A (RAE) 1.5mg
Vitaminas B6 0.5mg
Vitaminas C 15mg
Vitaminas E 3mg
Vitaminas K 0.1mg
Kriptoksantinas 19µg
Betainas 1.1mg
Cholinas 34mg
Folatas 66µg
Folatas (DFE) 66µg
Maistinis folatas 66µg
Niacinas 1.4mg
Pantoteno rūgštis 1.8mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 41µg
Delta tokoferolis 10µg
Gama tokoferolis 1mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.9mg
Tiaminas 0.2mg
Kalcis 0.1g
Varis 0.5mg
Fluoras 4.2µg
Geležis 3.2mg
Magnis 88mg
Manganas 2.3mg
Fosforas 0.2g
Kalis 1g
Selenas 4µg
Natris 4.1g
Cinkas 1.1mg
Glutamo rūgštis 1.1g
Alaninas 0.4g
Argininas 0.5g
Cistinas 0.1g
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.4g
Serinas 0.4g
Asparto rūgštis 1.3g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.4g
Metioninas 0.1g
Fenilalaninas 0.4g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 97mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 2.4g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 11g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 2.2g
Fitosterolis 91mg
0.0972