• 12gBaltymų
  • 58gAngliavandenių
  • 4.8gRiebalų
  • 12gCukraus
  • 0gCholesterolio

Braškių košė su avižomis

Porcijų: 1

Ingredientai

60 g Avižos
135 g Braškės
56 g Kiviai
30 g Vanduo
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Blenderyje susmulkinti braškes su trupučiu vandens.
2 Į dubenį supilti braškių tyrę, sudėti avižas, kivį ir keletą braškių griežinėlių.

Maistinė vertė

Energija 311kcal
Angliavandeniai 58g
Baltymai 12g
Riebalai 4.8g
Cukrus 12g
Maistinės skaidulos 11g
Fruktozė 5.7g
Gliukozė 5g
Maltozė 0.1g
Krakmolas 54mg
Sacharozė 0.7g
Vanduo 204g
Galaktozė 95mg
Pelenai 1.9g
Beta Karotinas 39µg
Vitaminas A 65iu
Vitaminas A (RAE) 3.6µg
Vitaminas B6 0.2mg
Vitaminas C 0.1g
Vitaminas E 1.2mg
Vitaminas K 25µg
Betainas 0.6mg
Cholinas 12mg
Folatas 80µg
Folatas (DFE) 80µg
Maistinis folatas 80µg
Niacinas 1.3mg
Pantoteno rūgštis 1.1mg
Riboflavinas 0.1mg
Beta tokoferolis 14µg
Delta tokoferolis 14µg
Gama tokoferolis 0.1mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.1mg
Tiaminas 0.5mg
Kalcis 76mg
Varis 0.5mg
Fluoras 5.4µg
Geležis 3.6mg
Magnis 0.1g
Manganas 3.5mg
Fosforas 0.4g
Kalis 0.6g
Natris 4.8mg
Cinkas 2.6mg
Glutamo rūgštis 2.5g
Alaninas 0.6g
Argininas 0.8g
Cistinas 0.3g
Glicinas 0.6g
Histidinas 0.3g
Proline 0.6g
Serinas 0.5g
Asparto rūgštis 1.1g
Izoleucinas 0.5g
Leucinas 0.9g
Lizinas 0.5g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.6g
Treoninas 0.4g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.4g
Valinas 0.6g
Sočiųjų riebalų rūgštys 0.8g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 1.4g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 1.9g
Fitosterolis 16mg
0.1074