• 11gBaltymų
  • 53gAngliavandenių
  • 17gRiebalų
  • 5.4gCukraus
  • 0gCholesterolio

Salotos su kynva

Porcijų: 2

Ingredientai

120 g Bolivinė balanda
34 g Morkos
50 g Kukurūzai Saldieji (konservuoti)
40 g Paprika Raudonoji (saldi)
25 g Riešutų aliejus
13 g Druska
15 g Juodieji pipirai
25 g Gražgarstė Rukola (šviežia)
25 g Citrinos sultys (šviežios)
55 g Ananasai (konservuoti)
Kepimo/virimo trukmė:8min
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Išvirti kynvą (bolivinę balandą) ir sumaišyti su smulkiai supjaustytomis daržovėmis ir ananasų gabaliukais.
2 Pagardinti prieskoniais, citrinos sultimis ir riešutų aiejumi. Valgyti su šviežia rukola.

Maistinė vertė

Energija 395kcal
Angliavandeniai 53g
Baltymai 11g
Riebalai 17g
Cukrus 5.4g
Maistinės skaidulos 8g
Fruktozė 0.7g
Gliukozė 0.7g
Maltozė 20mg
Krakmolas 34g
Sacharozė 1.6g
Vanduo 111g
Galaktozė 11mg
Pelenai 9g
Alfa Karotinas 0.6mg
Beta Karotinas 1.9mg
Likopenas 1.7µg
Vitaminas A 3835iu
Vitaminas A (RAE) 0.2mg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 36mg
Vitaminas E 2.1mg
Vitaminas K 31µg
Kriptoksantinas 0.1mg
Betainas 0.4g
Cholinas 54mg
Folatas 0.1mg
Folatas (DFE) 0.1mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 1.7mg
Pantoteno rūgštis 0.8mg
Riboflavinas 0.3mg
Beta tokoferolis 60µg
Delta tokoferolis 0.2mg
Gama tokoferolis 3.3mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.8mg
Tiaminas 0.3mg
Kalcis 96mg
Varis 0.5mg
Fluoras 3.2µg
Geležis 4mg
Magnis 0.2g
Manganas 2.6mg
Fosforas 0.3g
Kalis 0.7g
Selenas 5.4µg
Natris 2.6g
Cinkas 2.2mg
Glutamo rūgštis 1.5g
Alaninas 0.5g
Argininas 0.7g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.5g
Histidinas 0.3g
Proline 0.7g
Serinas 0.4g
Asparto rūgštis 0.9g
Izoleucinas 0.4g
Leucinas 0.7g
Lizinas 0.6g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.4g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 0.1g
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1.8g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 4g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 10g
Fitosterolis 29mg
0.1205