• 13gBaltymų
  • 65gAngliavandenių
  • 33gRiebalų
  • 44gCukraus
  • 0gCholesterolio

Mangų ir anakardžių duetas

Nuostabus veganiškas saldus desertas. Galima ir pusryčiam ir pietum skanauti. Maistinga ir begalo skanu.
Porcijų: 2

Ingredientai

410 g Mangai
100 g Anakardžių riešutai
20 g Agavų sirupas
36 g Kokoso drožlės (džiovintos)
20 g Sezamų sėklos
Gaminimo trukmė:5min

Gaminimas

1 Anakardžio riešutus naudoti jau mirkytus ir gerai nuplautus.
2 Susmulkinti blenderyje mangą, mirkytus anakardžius su agavų sirupu.
3 Dubenyje supylus blenderio turinį pabarstyti kokoso drožlėmis bei sezamo sėklomis.

Maistinė vertė

Energija 570kcal
Angliavandeniai 65g
Baltymai 13g
Riebalai 33g
Cukrus 44g
Maistinės skaidulos 7.9g
Fruktozė 15g
Gliukozė 5.5g
Krakmolas 12g
Sacharozė 24g
Vanduo 179g
Pelenai 2.7g
Alfa Karotinas 18µg
Beta Karotinas 1.3mg
Likopenas 6.2µg
Vitaminas A 2235iu
Vitaminas A (RAE) 0.1mg
Vitaminas B6 0.6mg
Vitaminas C 77mg
Vitaminas E 2.4mg
Vitaminas K 28µg
Kriptoksantinas 21µg
Betainas 0.2mg
Cholinas 23mg
Folatas 0.1mg
Folatas (DFE) 0.1mg
Maistinis folatas 0.1mg
Niacinas 2.5mg
Pantoteno rūgštis 0.9mg
Riboflavinas 0.2mg
Beta tokoferolis 36µg
Delta tokoferolis 0.2mg
Gama tokoferolis 2.7mg
Liuteinas + zeaksantinas 58µg
Tiaminas 0.4mg
Kalcis 0.1g
Varis 1.8mg
Geležis 5.4mg
Magnis 0.2g
Manganas 1.4mg
Fosforas 0.4g
Kalis 0.8g
Selenas 19µg
Natris 61mg
Cinkas 4mg
Glutamo rūgštis 3g
Alaninas 0.7g
Argininas 1.5g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.7g
Histidinas 0.3g
Proline 0.6g
Serinas 0.7g
Asparto rūgštis 1.3g
Izoleucinas 0.5g
Leucinas 1g
Lizinas 0.7g
Metioninas 0.3g
Fenilalaninas 0.6g
Treoninas 0.5g
Triptofanas 0.2g
Tirozinas 0.4g
Valinas 0.8g
Sočiųjų riebalų rūgštys 9.5g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 14g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 6.3g
Trans riebalai 0.4mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 0.4mg
Kampesterolis 4.5mg
Beta-sitosterolis 57mg
Fitosterolis 71mg
0.1096