• 8.3gBaltymų
  • 27gAngliavandenių
  • 7.4gRiebalų
  • 8.9gCukraus
  • 0gCholesterolio

Pupelių ir brokolių salotos

Porcijų: 4

Ingredientai

400 g Pupelės Baltosios
180 g Brokoliai
165 g Paprika Raudonoji (saldi)
35 g Svogūnų laiškai
125 g Agurkai (marinuoti)
35 g Pipirai (aštrūs)
25 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
10 g Druska
25 g Vyno actas Raudonasis
Gaminimo trukmė:10min

Gaminimas

1 Išvirti pupeles pagal instrukciją.
2 Dubenyje sumaišyti su smulkiai supjaustytais ingredientais ir išvirtomis pupelėmis.
3 Pagardinti druska, actu ir aliejumi.

Maistinė vertė

Energija 186kcal
Angliavandeniai 27g
Baltymai 8.3g
Riebalai 7.4g
Cukrus 8.9g
Maistinės skaidulos 2.7g
Fruktozė 4g
Gliukozė 3.9g
Laktozė 95mg
Maltozė 0.2g
Sacharozė 45mg
Vanduo 203g
Pelenai 4.7g
Alfa Karotinas 48µg
Beta Karotinas 1mg
Vitaminas A 1985iu
Vitaminas A (RAE) 99µg
Vitaminas B6 0.4mg
Vitaminas C 0.1g
Vitaminas E 2.1mg
Vitaminas K 86µg
Kriptoksantinas 0.3mg
Betainas 0.2mg
Cholinas 13mg
Folatas 0.2mg
Folatas (DFE) 0.2mg
Maistinis folatas 0.2mg
Niacinas 2.1mg
Pantoteno rūgštis 1.3mg
Riboflavinas 0.3mg
Beta tokoferolis 32µg
Delta tokoferolis 4.1µg
Gama tokoferolis 0.2mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.9mg
Tiaminas 0.5mg
Kalcis 67mg
Varis 0.4mg
Fluoras 0.1µg
Geležis 2.8mg
Magnis 0.1g
Manganas 0.6mg
Fosforas 0.2g
Kalis 0.6g
Selenas 2.4µg
Natris 1.1g
Cinkas 1.3mg
Glutamo rūgštis 1.2g
Alaninas 0.3g
Argininas 0.5g
Cistinas 97mg
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.3g
Serinas 0.4g
Asparto rūgštis 1.1g
Izoleucinas 0.3g
Leucinas 0.5g
Lizinas 0.5g
Metioninas 91mg
Fenilalaninas 0.4g
Treoninas 0.3g
Triptofanas 91mg
Tirozinas 0.2g
Valinas 0.4g
Sočiųjų riebalų rūgštys 1g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 4.6g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 1.2g
Fitosterolis 18mg
0.1106