• 19gBaltymų
  • 83gAngliavandenių
  • 32gRiebalų
  • 13gCukraus
  • 0.2gCholesterolio

Morkų blynai

Porcijų: 2

Ingredientai

150 g Avižiniai miltai
250 g Migdolų pienas
200 g Morkos
96 g Kiaušiniai (vištos)
38 g Alyvuogių aliejus (šalto spaudimo)
48 g Kepimo milteliai
10 g Druska
15 g Rudasis cukrus
10 g Cinamonas
Gaminimo trukmė:15min

Gaminimas

1 Morkas sutarkuoti kuo smulkiau.
2 Į dubenį sudėti avižų miltus, įmušti kiaušinius ir maišant įpilti pieną.
3 Sudėti visus prieskonius ir gerai išmaišyti.
4 Kepti ant lėtos ugnies.

Maistinė vertė

Energija 663kcal
Angliavandeniai 83g
Baltymai 19g
Riebalai 32g
Cukrus 13g
Maistinės skaidulos 11g
Fruktozė 0.7g
Gliukozė 1g
Krakmolas 1.4g
Sacharozė 11g
Vanduo 255g
Pelenai 20g
Alfa Karotinas 3.5mg
Beta Karotinas 8.3mg
Likopenas 1.8µg
Retinolis 0.1mg
Vitaminas A 17157iu
Vitaminas A (RAE) 1mg
Vitaminas B12 0.5µg
Vitaminas B6 0.3mg
Vitaminas C 6.1mg
Vitaminas D 92iu
Vitaminas D3 2.2µg
Vitaminas D (D2 + D3) 2.2µg
Vitaminas E 8mg
Vitamin E, pridėtinis 3.5mg
Vitaminas K 28µg
Kriptoksantinas 11µg
Betainas 24mg
Cholinas 0.2g
Folatas 67µg
Folatas (DFE) 67µg
Maistinis folatas 67µg
Niacinas 2.3mg
Pantoteno rūgštis 1.2mg
Riboflavinas 0.4mg
Beta tokoferolis 36µg
Delta tokoferolis 42µg
Gama tokoferolis 0.9mg
Liuteinas + zeaksantinas 0.6mg
Tiaminas 0.7mg
Kalcis 1.4g
Varis 0.5mg
Fluoras 3.6µg
Geležis 7.1mg
Magnis 0.1g
Manganas 4.2mg
Fosforas 2.1g
Kalis 3.2g
Selenas 41µg
Natris 2.2g
Cinkas 3.6mg
Glutamo rūgštis 1.2g
Alaninas 0.5g
Argininas 0.5g
Cistinas 0.2g
Glicinas 0.3g
Histidinas 0.2g
Proline 0.3g
Serinas 0.5g
Asparto rūgštis 0.8g
Izoleucinas 0.4g
Leucinas 0.6g
Lizinas 0.6g
Metioninas 0.2g
Fenilalaninas 0.4g
Treoninas 0.5g
Triptofanas 95mg
Tirozinas 0.3g
Valinas 0.5g
Sočiųjų riebalų rūgštys 5.4g
Cholesterolis 0.2g
Mononesočiųjų riebalų rūgštys 19g
Polinesočiųjų riebalų rūgštys 5.9g
Trans riebalai 18mg
Riebalų rūgštys Trans-monoenoic 12mg
Fitosterolis 43mg
0.1058